Tuga! Preminula izbodena žena iz Vranja!

24.03.2022

17:12

0

Napad se dogodio sinoć oko 23 sata

Tuga! Preminula izbodena žena iz Vranja!
Hitna pomoć - Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Snežana P. (45) iz Vranja, koju je suprug izbo sinoć kuhinjskim nožem, preminula je u Kliničkom centru u Nišu saznaju Novosti.

Žena je izgubila mnogo krvi, a u bolnici joj je odstranjena slezina, dok su joj bubrezi povređeni prilikom napada. Uprkos naporima lekara, podlegla je povredama.

Podsećamo, nju je sinoć oko 23 sata napao pijani suprug, kada je uleteo u sobu u kojoj se nalazila sa ćerkama.

- Otac je došao kući pijan i posvađao se sa sestrom, pa legao da spava. Kada je mama došla s posla, iz druge smene, on je nastavio svađu, ali je posle nekog vremena izašao iz sobe. Dok je ona bila s nama u sobi, uleteo je s nožem i ubo je u stomak - ispričala je jedna od ćerki za Kurir.

- Sestra je skočila, ja sam skočila, pokušala je da mu otme nož i verovatno se tada i posekla. Ne sećam se šta se dešavalo, verovatno sam tada pala i nekako polomila šaku.

Kako objašnjava, majka im je bila sve vreme svesna, a oni su zvali Hitnu pomoć i policiju.

- Izvadili smo mami jezik da se ne uguši i postavili je na bok dok nisu došli lekari. Nismo nikada verovali da tata može ovo da uradi, iako je pravio probleme kada popije. Baka, deda i stric, koji žive ispod nas, odmah su došli gore - ispričala je potresena ćerka:

- Bolje žene od moje mame nema, ona je uvek bila mirna, trpi oca godinama. Tata je inače smiren, ali čim popije, pravi haos. Svi znaju da je dobar majstor, ali alkohol je uzrok problema.

Navodno, tog dana je  Dejan imao suđenje sa suprugom, koja ga je prijavila za nasilje u porodici, navodi izvor blizak slučaju.

Vranjsko Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike