Kafana preko noći postala mesto krvavog obračuna - Meštani nisu u čudu! Ranije vitlale i motorne testere!

21.03.2022

13:41

0

Jedan mladić je izboden

Kafana preko noći postala mesto krvavog obračuna - Meštani nisu u čudu! Ranije vitlale i motorne testere!
profimedia-0089543441 - Copyright Profimedia

Mladić (23) povređen je sinoć u tuči, koja je izbila u lokalnoj kafani u mestu Medveđa kod Trstenika. On je sa ubodnim ranama glave i desne butine prevezen u kruševačku bolnicu na odeljenje hirurgije, saznaje Kurir.

- Incident se dogodio u nedelju, dva sata nakon ponoći ispred lokalne kafane u Medveđi kod Trstenika. U tuči je učestvovalo više lica, za nepoznatim napadačem se traga - kažu iz PU Kruševac za Kurir.

Meštani Međveđe čuli su za incident, a kako navode ovo nije prvi put. Prema njihovim rečima kafana je na lošem glasu, a gosti često prave razne incidente. Kako dodaju, tu se mahom okupljaju muškarci, koji neretko prave haos.

- Inače, od jutros su ispred kafane vidljivi tragovi tuče. Ima polomljenih stakala, srče i neka kola su polupana, šoferka valjda - kaže meštanka i dodaje da se po selu već priča ko je navodno izbo mladića.

Navodno, napadač bi mogao da bude čovek koji je i ranije pravio incidente u kafani, a često je u nju dolazio sa motornom testerom.

- Ima jedan čovek koji često u toj kafani pravi haos. Čovek je hodajući problem i mnogi kažu da je on izbo mladića, ali nije uhapšen, tako da ne mogu ni ja ništa da tvrdim. Taj čovek često dolazi u kafanu sa motornom testerom i vitla njome pred ljudima dok se smeje, a pevačica peva - pričaju meštani

- On pravi svakakve gluposti. Ima i jedan snimak od ranije, na kom se vidi kako se "veseli" s testerom u ruci i to uz Cecinu pesmu "Kad bi bio ranjen" - prepričavaju naši sagovornici šta se sve ranije dešavalo u pomenutom lokalu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike