Sin koji je ubio oca pa sebe i ranije pokušao da oduzme sebi život: Komšije otkrile nove jezive detalje tragedije kod Leskovca

17.03.2022

15:08

0

Stojan je probao da digne ruku na sebe kao mlad - kažu komšije

Sin koji je ubio oca pa sebe i ranije pokušao da oduzme sebi život: Komšije otkrile nove jezive detalje tragedije kod Leskovca
Kuća u kojoj se dogodila tragedija u Donjem Brijanju - Copyright 24sedam/M.K.

Stojan Stojanović, koji je sa četiri metka ubio oca Slavoljuba, pa potom presudio sebi u porodičnoj kući u Donjem Brijanju kod Leskovca, i ranije je pokušavao da se ubije.

Da podsetimo, Stojanović je u utorak ubio oca pa sebe, a tela je pronašao njegov sin. Stojanovići su danas sahranjeni na lokalnom groblju u Gornjem Brijanju.

- On je probao da digne ruku na sebe kao mlad, ali ga je tada sprečio jedan rođak. Navodno, hteo je da se obesi, pa ga je rođak maltene skinuo sa kanapa. Kasnije nije imao problema - pričaju komšije koje o Stojanu imaju samo reči hvale.

- O Stojanu sve najbolje možemo da kažemo. Porodica za primer, ćerka se lepo udala, ima i decu, a jedan sin je oženjen, živi negde kod Požarevca. On im je uvek govorio da imaju dovoljno i da za pare ne brinu. Stojan je bio vredan i pedantan, sve su mu motike i alati bili pod konac spakovani. Zimus je imao operaciju, pa je trebalo uskoro da se vrati u inostranstvo, čak se i spakovao i spremao za put - kažu komšije.

Kako objašnjavaju, dan pre tragedije ništa nije slutilo na nesreću.

- Stojan je bio posvećen bolesnom ocu, gledao ga je, obilazio. Uveče je rekao ženi da ide da obiđe oca, ali se dugo nije vraćao niti se javljao na telefon. Žena se negde pred zoru uplašila i zabrinula i pozvala sina - kaže komšinica i nastavlja:

- Kad je sin sa rođakom došao da traži oca, imao je šta da vidi. Ležali su mrtvi u krevetu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike