Za njima traga cela Srbija: Oni su misteriozno nestali sa lica zemlje! (FOTO)

17.03.2022

19:45

0

Autor: 24sedam

Oni su nestali pod nerazjašnjenim okolnostima

Za njima traga cela Srbija: Oni su misteriozno nestali sa lica zemlje! (FOTO)
nestali - Copyright Printscreen/Facebook/Emilija Šimšić/Ana Ponjavić/Ksenija Lukić/Ana Stojković

U proteklih nekoliko meseci na području Srbije nestalo je više osoba. Na sreću, jedan broj njih je pronađen, dok se za nekoliko osoba, i pored svakodnevnih napora, bezuspešno traga.

Mesec dana nema ni traga od Živojina Strizovića iz Brđana koji je poslednji put viđen u Preljini 14. februara, nakon što je završio posao. U potragu za njim uključeni su pripadnici policije iz Čačka i Gornjeg Milanovca, kao i Sektor za vanredne situacije.

- On je oko četiri sata završio s poslom u Preljini, posle čega je trebalo da stigne kući, međutim, nije se pojavio, i zato smo prijavili njegov nestanak. Pretražen je teren na kopnu, kao i reka Zapadna Morava, ali uzalud. Na snimcima sigurnosnih kamera videli smo da se isključio na petlji u Pakovraću - rekla je za RINU njegova sestra Sanja.

printscreen/Facebook/Ana Ponjavić
 

Ono što im je ulilo nadu jeste Živojinov automobil marke "reno megan" koji je pronađen na parkingu kod jednog ugostiteljskog objekta u blizini brane u Parmencu.

- Imali smo nekoliko dojava da je automobil viđen, ali su neke od njih bile pogrešne. Svakako zahvaljujemo svim ljudima na informacijama, jer nam sve to znači. Njegov automobil pronađen je na parkingu u Parmencu, i to nas je uputilo na pretragu tog terena -  kazala je sestra nestalog Živojina.

Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063 73 02 550.

Nestao bez traga

Zoran Šimšić (59), iz Pančeva, nestao je u selu Debeljača 26. februara, i od tada mu se gubi svaki trag. Šimšić je u trenutku nestanka na sebi imao crnu kožnu jaknu, farmerke i braon cipele.

Porodica pretpostavlja da je Zoran od dana nestanka smršao i da je mu je promenjen lični opis, ali napominje da na levom obrazu ima mladež po kom može biti prepoznat, navedeno je na sajtu nestalisrbija.rs.

Printscreen/Facebook/Emilija Šimšić
 

Slučaj je prijavljen policiji, a porodica poziva sve ljude ukoliko primete Zorana ili znaju neke informacije o njemu da se jave na brojeve telefona 064 458 6618 i 063 725 0278.

- Molim vas, ako još uvek postoji vera i nada, jer ljubav je duboko u meni, samo nam pomozite sa pouzdanim informacijama, ako imate sigurna i istinita saznanja o Zoranu - apelovala je Zoranova supruga Valentina Šimšić.

Posvađala se sa dečkom

Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je 26. februara oko tri sata posle ponoći.

- Ksenija je bila sa dečkom na Petrovaradinu. Kako nam je on rekao, posvađali su se i ona je pobegla od njega. Krenuo je za njom, ali ju je na mostu izgubio. To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak ne želi da komunicira sa nama - rekla je Ksenijina sestra za beogradske medije.

Facebook/Ksenija Lukić
 

Ona je dodala i da je jedna osoba skočila s mosta, kao i da policija traga za telom, tako da i Ksenijini najbliži i dalje ne znaju da li je u pitanju ona ili ipak neko drugi.

Pronađen Anin automobil

Ani Stojković iz Smedereva izgubio se svaki trag 2. novembra, a njen automobil je pronađen iste noći, dva sata posle pomoći, na mostu Smederevo - Kovin. Iz kuće je otišla bez ličnih dokumenata i telefona.

Porodica strahuje da se ubila, što je i nagovestila u kasnije nađenoj oproštajnoj poruci. Ana je u njoj opisala kako se oseća, a pored toga, ostavila je i detaljna uputstva porodici šta da radi kada je pronađu mrtvu.

U noći nestanka, Ana je objavila svoju fotografiju na Instagramu uz poruku: “Idem da se nađem sa sudbinom.” 

Foto: Facebook/Ana Stojkovic
 

Kako je Anina ćerka Natalija ispričala, ona je samo nekoliko dana pre nestanka podelila svoju fotografiju, a kada ju je drugarica upitala kud je pošla tako lepo sređena, odgovorila joj je: "Idem da se nađem sa sudbinom."

Rekla je i da se njena majka dan pre nestanka osećala loše i govorila da će se ubiti.

Podsetimo, Ana je iz kuće izašla u beloj bluzi i kožnim braon pantalonama.

Na društvenim mrežama i dalje se deli apel ljudima da se jave porodici na broj telefona 060 044 8955 ili najbližoj policijskoj upravi ukoliko je negde vide.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike