Ljubavniku tražio polni odnos pre zločina: Nastavljeno suđenje transvestitu da je nasmrt izbo partnera!

19.01.2022

07:20

0

Autor: 24sedam

Marko je želeo da raskine, pravdajući se da želi "pravu devojku", što je za Abdulova bilo nezamislivo

Ljubavniku tražio polni odnos pre zločina: Nastavljeno suđenje transvestitu da je nasmrt izbo partnera!
98839_goran-abdulov_orig - Copyright Facebook

U Višem sudu u Beogradu nastavljeno je danas suđenje optuženom tranvestitu Goranu Abdulovu poznatijem kao Jovanica, koji se tereti da je u julu 2018. godine ubio bivšeg partnera Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine!

Marko je želeo da raskine, pravdajući se da želi "pravu devojku", što je za Abdulova bilo nezamislivo pošto je, prema rečima porodice i prijatelja, bio veoma zaljubljen u Marka.

Abdulov je izjavljivao ljubav Radoviću i zahtevao da dođe kod njega i da imaju seksualni odnos. Radović mu je uglavnom odgovarao da ne dolazi, pravdajući se da nije kod kuće ili da ima posla, ali optuženi nije odustajao.

Na dan zločina poslao je poruku Abdulovu da više ne želi da budu zajedno, nakon čega je ovaj otišao kod njega u stan da bi pokušao da mu promeni mišljenje. Umesto toga, došlo je najpre do svađe, a potom i tuče, u kojoj je Abdulov potegao nož i nekoliko puta izbo Radovića, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Antonio Ahel/ATA Images
 

Izbodeni mladić izašao je na ulicu verovatno želeći da dozove pomoć, ali je, zbog gubitka velike količine krvi, ubrzo izdahnuo na ulici.

Abdulov je uhapšen nepuna dva dana kasnije u stanu u kom živi sa majkom. Prema onome što je rekla medijima, sin joj je priznao ubistvo istog dana kada je izbo bivšeg ljubavnika.

Pozadina zločina

Podsetimo, ovo su samo neke od poruka koje su razmenili njih dvojica.

Goran: Ja ću doći pa makar sedela na betonu ispred. Devojku je*eš svaki dan, možeš i meni jedan da posvetiš. 

Marko: Ne može za vikend, radim. Neću biti tu ceo dan. 

Goran: Koga bre ti lažeš? Te fore ostavi zaraznoj devojci! Dolazim kao dečak da upoznam tu devojku koju je*eš. Ako te vidim sa njom, poješću je. Ili je je*i večeras ili sutra dok ja ne dođem!

Marko: Ne možeš doći večeras. Za vikend možeš. Možeš i večeras, pa idi ujutru.

Goran: Ma nemoj! Nisam ja na baterije. Dolazim večeras kao muško, ali da mi obećaš se*s. 

Marko: Ne možeš kao muško.

Presudio partneru

Milan S. (38) iz Novog Bečeja uhapšen je prošle godine zbog sumnje da je ubio dugogodišnjeg partnera Danijela Crnjina (43).

Sumnja se da je Milan zadavio Danijela, koji je bio u invalidskim kolicima.

Tragedija se dogodila u Danijelovoj kući u Ulici Bore Glavaškog 9 u Novom Bečeju.

Nakon što je počinio ubistvo, Milan, koji je inače iz Beograda i transvestit je, došao je do kuće rođake ubijenog partnera i priznao da je zadavio Danijela.

Goran: Društvo ti uvek dolazi, mogu i ja tako. Je*eš sve kurve, samo mene ponižavaš. Znaš kako izgledam kao muško. Ništa mi nećeš pružiti. Već sam počela da pijem jer si đubre. Krenula sam kao dečak. Ponela sam kosu jer neću da me gledaš kao dečaka. Tek tada ceć me prebiti kada me vidiš u muškoj odeći iako si prošli put obećao da me nećes povrediti.

Goran je posle te noći, ujutru nastavio da Marku šalje poruke sledeće sadržine: 

- Nisi me taknuo opet. Sve kurve je*eš, za to imaš baterije, samo mene ne. Njima se žali da nemaš para. Sad meni ne tražiš keš za se*s, jer si pun kao brod, a mogla sam da ti dam 2.000. Sponzorušo, žigolo!

Nakon nekoliko dana opet ga je molio da dođe kod njega i počeo da preti. 

- Odgovori mi da li si kod kuće. Ne mogu kao žensko da dođem. Sprči mi se puder u busu od kose. Tražiću broj od gazde da mu kažem da si žigolo kome placam se*s. 

Marko je odgovorio: sedi napolju, nisam kod kuće. 

I posle ovog dopisivanja, usledilo je novo, još brutalnije...

Goran: Slobodno me tuci i udaraj. Nemam više oglas na adresaru. Nemam para. 

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Oglašavala se majka tranvestita

Dragica Abdulov, majka transvestita Gorana iz Žarkova, koji se tereti za ubistvo ljubavnika i studenta Marka Radovića, za medije je prošle godine, izjavila da je uplašena za zdravlje svog sina.

- Brinem se za Gorana jer se mnogo ugojio za ove tri godine u pritvoru. Zbog debljine je čak imao anginozni bol, stisne ga dijafragma. Zadnjica i stomak su mu baš veliki. U depresiji je zbog svega, a ne kreće se - rekla je tada Dragica, a zatim dodala:

- Nije još dobio dokumenta sa ženskim imenom iako je dobio dozvolu, ali to je procedura. Takođe mu je odobrena i operacija, ali još ne znamo tačan datum. Sada se nalazi sa osmoro u sobi i nema nikakvih problema, ali sam jako zabrinuta za njegovo zdravlje. Ugojio se mnogo jer leži već tri godine. Nije to mali period. U depresiji je i ne kreće se - kaže Dragica, i dodaje:

- Od debljine je čak dobio anginozni bol. Ima tipičnu žensku građu i ima uzan struk. Sada ima veliku zadnjicu i veliki stomak, a sve bi se to manje videlo da ima šire kukove. Pod terapijom je već pet godina, dug je to period. Rekao mi je:

"Mama, da sam se operisao, ne bih ovo uradio" - kazala je majka optuženog za ubistvo studenta iz BiH.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike