Misterija dva goluba nedaleko od groba ubijene Ksenije Pajčin: Imaju neobičnu simboliku i znače samo jedno!

17.03.2022

07:00

0

Autor: 24sedam

Ksenijina i Filipova veza okončana je tragično pre 12 godina

Misterija dva goluba nedaleko od groba ubijene Ksenije Pajčin: Imaju neobičnu simboliku i znače samo jedno!
ksenija pajčin pomen g (1) - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Ljubav pevačice Ksenije Pajčin (32) i manekena Filipa Kapisode (22), bila je fatalna, a pre 12 godina završila se tragično. Tog 16. marta 2010. godine, Ksenija i njen dečko pronađeni su mrtvi u stanu sa prostrelnim ranama. U naletu ljubomore i besa Kapisoda je ubio Pajčinovu, a potom presudio sebi i ta vest je 16. marta 2010. godine odjeknula kao bomba. 

O njihovoj ljubavi se puno pisalo kako je bila burna i strastvena. Na pomenu juče pored groba gde je sahranjena Ksenija zapazili smo dva crna goluba koja su sletela i posle nekoliko trenutaka odletela na dve različite strane. Jednog smo uspeli da uslikamo, dok je drugi pobegao.

Prema nekim verovanjima golubovi koji se nalaze na groblju znaci su poveznosti sa dušama rođaka ili voljenih koji su tamo sahranjeni. Dolazak goluba na grob, spomenik ili pored groba bliske osobe navodno je poruka duše pokojnika. Podsetimo, i za vreme sahrane, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u zemlju, sa Ksenijinog groba uz zvuke "Bolera" poletela je bela golubica.

24sedam
 

Na Ksenijinom grobu, koji redovno posećuje njena unesrećena majka Ljubica, osvanuli su juče buketi svežeg cveća. Ona je ćutke i dostojanstveno, dočekala novinare na mestu svoje najveće tuge, na koje je stigla sa buketom belih kala. Ksenijinu večnu kuću posetio je i njen verni i dugogodišnji prijatelj Goran Stojićević Karamela, koji i ovog puta nije zaboravio da kaže "da se na srpskoj estradi nikada više neće pojaviti neko kao što je bila ona.

 

U razgovoru sa novinarima podsetio se na tragični dan kada su mu javili da je Filip ubio Kseniju.

Tela našla njena majka

Ksenijina i Filipova tela oko 18 časova našla je pevačicina majka, koja je živela sa njom u stanu gde se dogodila tragedija. Filip je Kseniji pucao u glavu pištoljem, a potom otišao u sobu i presudio sebi. Priče o tome da se ovaj par veoma često svađao, potvrdile su i Ksenijine komšije iz zgrade.

Ksenijina majka Ljubica, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- U utorak oko 17 časova komšija koji živi preko puta čuo je vrisku i ciku iz Ksenijinog stana, a nešto kasnije Ksenijin pas Milisav počeo je neobično da laje. On je to kuče dobro poznavao, jer ga je čuvao uvek kad su one odlazile na odmor i znao je kako pas reaguje u različitim situacijama. Pozvonio je na vrata, ali mu niko nije otvarao, a pas je i dalje lajao. Čovek nije hteo da se meša u privatne stvari komšija, pa se povukao. Pozvao je Ksenijinu majku Ljubicu koja je odmah došla. Kad je ušla, videla je tela Ksenijie i Filipa u lokvi krvi - ispričala je novinarima jedna komšinica.

Ostale komšije pričale su da su se iz stana često čule izjave "Volim te", a zatim "Ne volim te" i "Hoću da te ostavim".

Dve saobraćajke

Ksenija je svojevremeno posle jednog nastupa doživela saobraćajnu nesreću, koja je mogla i kobno da se završi. U vozilu je bila sa dve igračice i vraćale su se iz Novog Pazara kad su sletele sa puta kod Sjenice. Automobil je, pisalo se, bio potpuno havarisan, a pevačica i igračice su bile prevezene u užičku bolnicu. Jedna od dve igračice je bila zadržana zbog polomljenog rebra, a druga devojka i Ksenija puštene su na kućno lečenje sa lakšim potresom mozga.

Sa Filipom Kapisodom, sa kojim je započela tragičnu romansu 2008. godine, doživela je saobraćajnu nesreću na putu ka njenoj vikendici. Ljubav sa Filipom bila je prilično kratka, ali više nego burna. Počela je 2008. a po prvi put je okončana već na proleće 2009. godine, kad je on postao učesnik jednog rijalitija. Kasnije su se ipak pomirili.

Samo 48 sati pre tragedije, gostovala je u emisiji "Ništa za sakriti". Dok je pričala o Filipu, on se pojavio i doneo joj cveće, poljubio je, pa otišao iza kamera. Ksenijina majka Ljubica nikada o ćerki nije želela da govori za medije.

Ljubav na prvi pogled

Ksenija i Filip upoznali su se u julu 2008. godine u Crnoj Gori, a ljubav je planula na prvi pogled.

- Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

Oboje su osećali potrebu da budu neprestano zajedno, a kada to nije bio slučaj, dolazilo je do nervoze, tenzije i velikih svađa. Nakon brojnih raskida i pomirenja, oni su počeli da žive zajedno u njenom stanu u Beogradu.

Prijatelji i poznanici Ksenije i Filipa njihovu vezu opisivali su kao fatalnu. Često su se svađali, a nagađa se da je razlog poslednje svađe koja je imala tragične bila Ksenijina odluka da pobaci njihovo dete.

Ksenija i Filip, Printscreen/YouTube/ksenija pajcin
 

Najbolji Ksenijin prijatelj Goran Stojićević Karamela, ispričao je svojevremeno da je Kapisoda kad se par posvađao pričao da bez Pajčinove ne može da živi i da će se ubiti ako ga ostavi. Dva dana kasnije dogodila se tragedija. Stojićević je ispričao kako su se tragično stradali ljubavnici jako voleli i planirali da se venčaju, ali je Kseniji smetala njegova jaka ljubomora, koja je i bila razlog zbog kojeg je prekinula vezu sa njim tada.

– Zvao me 20 puta. Bio je rastrojen: "Karamela, nađi je, molim te, ne javlja mi se! Gde mi je žena?!”. Tako je zvao. Molio me da je nagovorim da se pomire. Tada je prvi put rekao: "Ubiću se ako mi se ne vrati", ali ja, nažalost, nisam pridavao nikakvu posebnu važnost njegovim rečima jer su ljudi u trenucima očaja skloni da pričaju svašta – ispričao je tada Stojićević.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike