Ko su braća Čuljković koja krvare zbog "Stefan Brauna"? Miro jutros teško ranjen, Mane jedva preživeo rafal! Oteli tramvaj (FOTO/VIDEO)

15.03.2022

09:52

1

Autor: 24sedam

Miru se lekari bore za život, Manetu kiša metaka raznela krvne sudove

Ko su braća Čuljković koja krvare zbog "Stefan Brauna"? Miro jutros teško ranjen, Mane jedva preživeo rafal! Oteli tramvaj (FOTO/VIDEO)
stefan braun (1) - Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski

Beogradska policija raspisala je potragu za mladićem (25) nižeg rasta koji je rano jutros ispred ulaza u "Stefan Braun" ispalio osam hitaca u šefa obezbeđenja kluba Mira Čuljkovića (41). Povređeni Čuljković je u Urgentni centar i trenutno se lekari bore za njegov život, a pre 13 godina na istom mestu ranjen je i njegov rođeni brat Mane, koji je svojevremeno u Beogradu oteo tramvaj!

On je tada izrešetan na uglu  Nemanjine i Sarajevske ulice, saznaje Telegraf.rs. U trenutku ranjavanja 2009. godine, i Mane koji je bio radnik obezbeđenja u istom klubu.

Tada se govorilo da je prema jednoj verziji događaja, na muškarca pucao nepoznati revolveraš iz automobila u pokretu, dok se po drugoj Čuljković sam ranio, tako što je "pištolj slučajno opalio".

Maneta su tada privatnim kolima, pre dolaska ekipe Hitne pomoći, prevezli u bolnicu. Lekari Druge hirurške klinike su sanirali ozbiljnu povredu, jer je metak razneo krvne sudove. Ranjeni je navodno policiji rekao da su na njega pucali iz automobila u pokretu, ali nije znao da kaže ko, a ni gde su napadači pobegli.

Mane Čuljković je od ranije poznat policiji. Navodno, pre 18 godina je zajedno sa bratom i još nekoliko momaka "oteo" tramvaj i maltretirao putnike, zbog čega je i krivično odgovarao.

Miro Čuljković pogođen je sa sedam metaka, a oštećeni su mu pankreas, bubreg i tanko crevo.

Sukob u klubu nastao je zbog devojke, zbog čega je reagovalo obezbeđenje i izbacilo jednog momka, koji se ubrzo vratio u lokal i teško ranio šefa obezbeđenja.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike