Mladići radili zajedno u Austriji? Uhapšeni svi akteri kobne tuče u Doljevcu!

09.03.2022

17:42

0

Ubijeni M.M. je navodno po povratku u Srbiju promenio prezime

Mladići radili zajedno u Austriji? Uhapšeni svi akteri kobne tuče u Doljevcu!
ubistvo mladic (2) - Copyright 24sedam/M.K.

Svi akteri kobne tuče u Nišu, u kojoj je ubijen M.M. (23), uhapšeni su za manje od 12 sati.

Podsećamo, sve se odigralo noćas, oko jedan sat posle ponoći, kada su u kuću N.M. ušla trojica muškaraca i navodno mu tražila 12.000 dinara duga za narkotike.

Prema rečima oca N.M., Srđana, muškarci su prvi napali njegovog sina.

- Pištolji, noževi, šta je već bilo. On se dečko boji za mene, ja sam invalid, on mi je i rekao "Ustaj ćale, imaju pištolje i noževe, došli da nas ubiju". Ja sam izašao, šta se desilo, desilo se. On onako uplašen verovatno je on ubo tog dečka, a možda i nije - rekao je otac osumnjičenog.

Navodno, N.M. i ubijeni M.M. su se poznavali od ranije.

- Znaju se jer su obojica radila u Austriji ranije. Imali su ovde neke neraščišćene odnose, zbog čega je M. M. pozivao N. M. na telefon ali mu se ovaj nije javljao pa je M. M. sa dvojicom drugova te noći došao kod njega kući u Šarlinac. Kod N. M. je bio jedan njegov drug pa je došlo do tuče sa trojicom Nišlija čim su ušli - priča izvor Blica.

U toku obračuna N. M. je dohvatio kuhinjski nož kojim je izbo M. M. i naneo mu povrede od kojih je preminuo - dodaje izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, kod mladića koji su došli iz Niša pronađen je jedan nož ali se još utvrđuje kome je pripadao. Nakon što je M. M. izboden, akteri tuče su se razbežali. Iako je kriminalistička policija imala informaciju samo o identitetu N. M. u čijoj kući se desilo ubistvo, efikasnim operativnim radom su brzo identifikovani i ostali učenici tuče.

Trojica momaka koja su učestvovala u tuči zadržani su do 48 časova.

Menjao prezime

Kako se nezvanično saznaje, M. M. je često boravio u Austriji odakle se nedavno vratio. On je ranije promenio prezime a inicijali su mu tada bili M. S. U stanu u kojem živi na Bubnju, juče nije bilo nikoga u vreme dolaska novinara.

Svi akteri tuče, kao i osumnjičeni za ubistvo, pronađeni su za manje od 12 sati.

- Osumnjičeni za ubistvo je nađen kod rođaka u susednom selu gde je pobegao pešice. I jedan njegov drug je nađen kod svog rođaka, u plevnji, gde se sakrio bez njegovog znanja. Jedan od drugova M. M. se kolima vratio u Niš, a drugi pešice. Obojica su nađena, privedena i zadržana - kaže izvor.

Kako se nezvanično saznaje, jedan od drugova M. M. se vratio nedavno sa Malte gde se bavio obezbeđenjem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike