Brutalna dobrodošlica: Obezbeđenje pretuklo mladića dok je pokušavao da prijateljima u SAD snimi atmosferu sa nastupa Katarine Živković!

04.03.2022

10:14

0

Autor: 24sedam

Brutalna dobrodošlica: Obezbeđenje pretuklo mladića dok je pokušavao da prijateljima u SAD snimi atmosferu sa nastupa Katarine Živković!
tuča modrice profimedia-0528557704 - Copyright Profimedia

U nameri da prijatelju u Americi pokaže kako izgleda provod u jednom novosadskom lokalu, Ognjen A. (29) se proteklog vikenda pokušao popeti na binu dok je pevala Katarina Živković, ali ga je obezbeđenje kluba u tome sprečilo tako što ga je brutalno pretuklo.

Kako je mladić ispričao, on već neko vreme živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a u rodni grad je došao na odmor i izašao sa prijateljicama.

- U petak uveče izašao sam sa dve drugarice u jedan lokal, gde smo popili dva-tri pića. Jedna od drugarica je predložila da odemo do lokala u blizini, gde je živa muzika. Seli smo u separe do bine, bilo je veselo, pevala je Katarina Živković. Posle dužeg vremena uživao sam u našoj muzici, bio sam veseo, baš mi je prijalo. Pili smo i davao sam pare muzici za pesme, priča unakaženi mladić.

U jednom momentu, kaže, pozvao je prijatelja.

-Okrenuo sam svog prijatelja iz Amerike da mu na viberu pokažem kako uživam. Ustao sam i popeo se na binu kako bih što bolje pokazao u video pozivu. Prišli su mi momci iz obezbeđenja i odmah su bili izuzetno drski. Rekli su mi da siđem dole, da će me prebiti, ubiti Spustili su me sa bine na silu, iako sam sam hteo da siđem. Vukli su me, pokušavali da skinu roleks sat, grozno su se ponašali, prepričava nemio događaj Ognjen A.

Kako kaže, njih šestorica ili sedmorica odvukla su ga do prostora za odlaganje garderobe:

- Udarali su me rukama, nogama, vrištao sam i zapomagao, niko me nije čuo. Kada je moja drugarica htela da vidi šta se dešava, jedan od njih uhvatio ju je jako za ruku i izbacio iz lokala. Kasnije mi je sve to ispričala. Uplašila se i odmah pozvala hitnu pomoć i policiju.

Krvavog su ga, tvrdi, bacili na pod, gde ga je pokupila Hitna pomoć, a konstatovane su mu teške telesne povrede.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike