Sanja iz Kolara sipala kolegama otrov za gamad u kafu, jer su je ogovarali: Tračarili o njenoj zabranjenoj vezi!

02.03.2022

12:45

0

Da bi se opravdala pred mužem rekla mu da sa kolegom nije bilo dobrovoljno, nego da je silovana, što je bila laž

Sanja iz Kolara sipala kolegama otrov za gamad u kafu, jer su je ogovarali: Tračarili o njenoj zabranjenoj vezi!
Copyright Foto: 24sedam /Katarina Mihajlović

Žitelji Smedereva i okolnih mesta ni dan danas ne mogu, a da uz jutarnju kafu ne spomenu Sanju iz obližnjeg Kolara koju je policija pre nepune četiri godine uhapsila zbog sumnje da je kolegama sipala otrov i to insekticid, u kafu.

Srbija je pomno pratila taj sluča,j jer se dotad tako nešto kod nas nije događalo. Štaviše, verovali smo da toga ima samo na filmu. Kako su tada pisali mediji, prema nezvaničnim informacijama iz istrage, ona nije imala konkretnu metu, već je htela da ubije sve zaposlene.

Motiv je bila osveta, jer su je navodno ogovarali po firmi. Sreća u nesreći bila je ta da unete doze nisu bile smrtonosne.

Pre trovanja, kako se pisalo pre četiri godine, navodno je bila u ljubavnoj vezi sa kolegom za koju je saznao njen suprug, a kako bi se pred njim opravdala rekla je mužu da nije bilo dobrovoljno nego da je silovana.

- Njih dvoje su to prijavili policiji, pa je pokrenuta istraga. Ljubavnik je priveden i posle opsežnog ispitivanja utvrđeno je da nije bilo prisile, a ona je zbog toga dobila krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje krivičnog dela - rekao je tada za medije izvor iz policije. Ona je bila ubeđena da  je neko od kolega "otkucao" kod supruga, a sve se pogoršalo kada su počeli da je ogovaraju u firmi.

- Pošto je to malo mesto, sve se brzo pročulo. Postala je predmet ogovaranja i glavna tema među zaposlenima. Ogorčena, odlučila je da se osveti kolegama i sipa im otrov u kafu - objasnio je tada za beogradske medije izvor iz MUP.

Otrovanu kafu je delimično popilo troje ljudi - dva gosta i jedan zaposleni. Srećom, oni su odmah medicinski zbrinuti, a potom i lečeni nekoliko dana na Vojnomedicinskoj akademiji, nakon čega su pušteni kući. Odmah je stavljen katanac na ustanovu. U policiji je tokom naredna dva dana saslušano svih 14 zaposlenih.

- Stručnjaci Medicinskog fakulteta u Beogradu su ubrzo utvrdili da se u kafi nalazio insekticid - otrovna materija prve grupe koja je i u manjim koncentracijama smrtonosna - rekao je izvor blizak istrazi. Verovalo se da je zaposlena Sanja otrov pomešala sa kafom i tako ga donela u firmu, a potom i sipala u jednu od kutija u kuhinji. Kako se veruje, kafa nije namenjena nikom određenom, već svim kolegama, što posebnu težinu daje čitavom slučaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike