"Nakon četiri i po meseca pravda je zadovoljena": Branioci braće Jojke očekuju da se obustavi istraga protiv Miloševića! (VIDEO)

01.03.2022

21:18

0

Autor: Maja Kostić

"Odbrana je u ovoj fazi istrage smatrala da je pravi trenutak da se podnese predlog za ukidanje pritvora", kaže Mladen Magdelinić

"Nakon četiri i po meseca pravda je zadovoljena": Branioci braće Jojke očekuju da se obustavi istraga protiv Miloševića! (VIDEO)
Mladen Magdelinić 1 - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Advokati, Andrija i Mladen Magdelinić, branioci Aleksandra i Kostadina Miloševića, posle puštanja braće iz pritvora, dali su izjave novinarima.

- Evo nakon četiri i po meseca, napokon, pravda je zadovoljena. Konačno su na slobodi, od samog starta smo ukazivali i tvrdili da su nevini, prikupljali mnoge dokaze. Rezultiralo je njihovim puštanjem. Zadovoljni smo odlukom tužilaštva i suda koji su pravilno ocenili sve dokaze koji su sakupljeni tokom krivičnog postupka - rekao je advokat Andrija Magdelinić.

Prema rečima Mladena Magdelinića, odbrana je u ovoj fazi istrage pri kraju smatrala da je pravi trenutak da se podnese predlog za ukidanje pritvora.

- Sudija za prethodni postupak, kako je i prema zakonskoj proceduri, tužilaštvo se oglasilo pozitivno na naš predlog. Veliki korak u ovoj borbi, ali ono glavno tek sledi, to je ono što očekujemo - da se obustavi istraga protiv Miloševića - rekao je Mladen Magdelinić.

On je u izjavi za 24sedam rekao da očekuje da se to dogodi u narednih mesec dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike