"Svi znali da smo nevini i to zna i kuče na ulici, a kamoli ljudi": Braća Jojke presrećna posle izlaska iz pritvora! (VIDEO)

01.03.2022

19:57

0

Autor: Maja Kostić

"Možete da vidite kod mene u kući koliko se patilo za nama, čak i kuče se onesvestilo kad me je videlo", kaže Kostadin

"Svi znali da smo nevini i to zna i kuče na ulici, a kamoli ljudi": Braća Jojke presrećna posle izlaska iz pritvora! (VIDEO)
Braća Jojke zvanično oslobođeni svake sumnje da su ubili porodicu Đokić - Copyright 24sedam

Kostadin i Aleksandar Milošević pušteni su danas iz pritvora u Nišu u kome su boravili od 24. oktobra prošle godine. od momenta kad ih je Goran Džonić optužio da su učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić - Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije.

- Prijatelji, komšije, celo selo Moravac, ceo Aleksinac... Uvek su znali da smo nevini i to svako zna, kuče na ulici, a kamoli ljudi - rekao je Aleksandar po izlasku iz pritvora u Nišu i dodao:

- Najbitnije nam je bilo da spasimo nadimak koji je star oko 100 godina, nadimak Jojke. To je častan i pošten nadimak koji je hteo da bude ukaljan od jednog izopačenog uma. Kao što je rekao jedan veliki filozof, najjače oružje je oružje istine. Borimo se protiv nepravde istinom i kao što vidite, istina je pobedila.

Rekao je da žele da nastave sa normalnim životom, da se okrenu svojim porodicama kao i uvek. 

- Mi smo biznismeni, pošteni ljudi, imamo firme u Evropi. Da radimo još bolje, da probamo da zaboravimo ovo. Tu smo, svakog dana - istakao je Aleksandar Milošević.

Njegov brat Kostadin Milošević rekao je da se sve završilo.

- Pravda je pobedila, hvala Bogu. Moj brat je sve rekao... Nisam imao u šta da sumnjam, jer znam da je ovo pravedna država i da nema razloga da sumnjam u nešto što nisam uradio, ni ja, niti moj brat - rekao je Kostadin Milošević i dodao:

- Patio sam za svojoj porodicom, bratom, uvek smo bili vezani. Nije mi bilo jasno da jedan izopačeni um nešto može da smisli, nisam verovao. Možete da vidite kod mene u kući koliko se patilo za nama, čak i kuče se onesvestilo kad me je videlo. Eto, životinja je patila za nama, a šta mislite o kući punoj ljudi... Iz Aleksinca, Moravca, Žitkovca i drugih mesta.

Objasnio je da Goran Džonić nije mogao da ga prepozna, što je i te kako išlo u korist braće Jojke.

- Rekao je da sam mnogo viši i da mi je mnogo veća glava. Ma, nemam reči... Čovek nam je pokvario planove što se tiče posla, ali nastavićemo - istakao je Kostadin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike