Apelacija odlučila: Džonić i sinovi, i braća Jojke ostaju iza rešetaka: Neko do kraja života, neko još dva meseca

14.01.2022

14:49

0

Autor: 24sedam

Produžen pritvor svim osumnjičenim za ubistvo porodice Đokić

Apelacija odlučila: Džonić i sinovi, i braća Jojke ostaju iza rešetaka: Neko do kraja života, neko još dva meseca
dzonic djokici - Copyright 24sedam/Prinstcreen/facebook

Svim osumnjičenima za ubistvo porodice Đokić, Goranu Džoniću, njegovim sinovima Stefanu i Milani i braći Aleksandru i Kostadinu Miloševiću produžen je pritvor za još dva meseca.

Odluku je doneo Apelacioni sud u Nišu, pošto su prošla tri meseca otkako su u pritvoru, pa o ovome više nije mogao da odlučuje Viši sud.

Goran Džonić, osumnjičeni za svirepu likvidaciju Gorana, Gordane i Lidije Đokić s kojima je bio u srodstvu.Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci.

Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.onić, osumnjičeni za svirepu likvidaciju Gorana, Gordane i Lidije Đokić s kojima je bio u srodstvu.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike