Misterija smrti načelnika uprave u GO Čukarica: Njegovo telo pronašle supruga i ćerka? Hitno zatraženi snimci sa kamera i obdukcija!

26.02.2022

21:40

0

Prvi rezultati istrage ukazuju da je u pitanju samoubistvo

Misterija smrti načelnika uprave u GO Čukarica: Njegovo telo pronašle supruga i ćerka? Hitno zatraženi snimci sa kamera i obdukcija!
bojan popovic - Copyright Foto: Printscreen/Jutjub/Gradska opština Čukarica

Telo Bojana Popovića (50), načelnika Uprave u GO Čukarica bez znakova života pronađeno je u stanu u blizini Hipodroma. Kako za sada ukazuju prvi rezultati istrage, reč je o samoubistvu.

Beživotno telo pronašle su navodno, njegova supruga i ćerka. One su odmah pozvale dežurne službe. On je živeo u novoj zgradi blizu Hipodroma, zgrada je pokrivena video-nadzorom. U stanu nema tragova borbe i prisustva trećih lica, preneli su beogradski mediji.

Kako javlja naš reporter, trenutno ispred zgrade nema policije. Ulica je prilično mirna i prohodna za saobraćaj.

Zgrada u kojoj se dogodilo samoubistvo, Foto: 24sedam
 

- Znao sam ga samo iz viđenja pošto živimo u istoj ulici. U medijima sam pročitao da je navodno izvršio samoubistvo. U šoku sam zaista, ne znam nista o tome tako da nemam sta drugo da vam kažem - rekao je žitelj ove ulice za 24sedam.

U toku je uviđaj inspektora kriminalističke policije kojim rukovodi zamenik Višeg javnog tužioca. Zamenik Višeg javnog tužilaštva, naredio je obdukciju sa toksikologijim, kao i uzimanje snimaka sa kamera.

Ko je bio Bojan Popović?

Bojan Popović je rođen 22. marta 1972. u Beogradu. Završio je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i položio pravosudni i stručni državni ispit Radio je kao Rukovodilac službe pravnih i kadrovskih poslova kao zamenik direktora Pravnog sektora u brodogradilištu „Beograd".

Bio je Sekretar društva u preduzću „Ratko Mitrović" - niskogradnja a posle toga prelazi u GO Palilula gde je radio na poslovima samostalnog stručnog saradnika u Odelenju građevinske i komunalne inspekcije - odsek građevinske inspekcije. Bio je oženjen i otac jednog deteta.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike