Tužna sudbina žene koja je jutros skočila sa osmog sprata: "Oči su joj bile pune suza, patila je..." (FOTO/VIDEO)

25.02.2022

10:17

1

Smrt se desila u Budmanijevoj ulici

Tužna sudbina žene koja je jutros skočila sa osmog sprata: "Oči su joj bile pune suza, patila je..." (FOTO/VIDEO)
samoubistvo budmanijeva ulica foto jj (3) - Copyright 24sedam

U Budmanijevoj ulici u Beogradu jutros je, kako se sumnja, skočila žena D.K. sa osmog sprata zgrade u kojoj je stanovala. U ovoj ulici  saobraćaj je bio zatvoren, međutim, sada je prohodan. Na lice mesta odmah je bila upućena ekipa Hitne pomoći, kao i policija.

Komšije napominju da je nesrećna žena živela sama i da joj je brat nedavno preminuo od koronavirusa. Dodaju, da je uvek bila ljubazna i spremna da pomogne, ali da se od smrti brata povukla i da je imala slabiju komunikaciju sa komšijama.

- Video sam je prošle sedmice. Izgledala je prilično uznemireno. Oči su joj bile pune suza, tako da sam primetio da se nešto dešava, ali ona nije želela da priča o tome. Mislim da ju je smrt brata dotukla jer je pre te tragedije uvek izlazila, pričala sa komšijama, družila se... - kaže komšija.

24sedam
 

Dodaje, da je živela sama i da je njen brat stanovao u istoj zgradi, ali u stanu pored njenog.

- Mislim da se nije udavala i da nema decu. Ona je bila vezana za brata i verovatno je patila za njim. On je imao oko pedesetak godina, kao i ona. On je voleo da se kocka, a to sam znao po tome što sam ga stalno viđao sa tiketima iz kladionice i uvek sam se šalio na njegov račun da je bolje da uzme neke knjige, umesto što nosi te papiriće. Ja pretpostavljam da je ona bila u depresiji zbog njegove smrti, ali ne mogu da tvrdim - zaključuje komšija.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike