Uhapšeni mladići koj su teško ranili Veljka (19) na Karaburmi: Spekulisalo se da je žrtva bliska Belivukovim "Principima"?

25.02.2022

14:45

0

Izvori medija su u decembu naveli da napad na mladića sa Karaburme nije bio slučajnost,

Uhapšeni mladići koj su teško ranili Veljka (19) na Karaburmi: Spekulisalo se da je žrtva bliska Belivukovim "Principima"?
karaburma pucnjava - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Twitter/Mariel

Mladić Veljko O. (19) izbegao je liikvidaciju u sačekuši ispred svog stana u Vranjićkoj ulici u naselju Karaburma 29. decembra. Ipak, napadač je uspeo da ga pogodi u leđa. Teško ranjeni Veljko sese duugo boro za život u Urgentnom centru. Nakon vesti o ranjavanju, mediji su spekulisali da je bio blizak Veljku Belivuku.

Navodno, izvori medija su u decembu naveli da napad na mladića sa Karaburme nije bio slučajnost, već da se radilo o obračunu u beogradskom podzemlju koji u svojoj pozadini krije poslove sa narkoticima. Naime, mediji su informisali javnost da se sumnjalo da je Veljko O. već neko vreme dilovao drogu za kriminalni klan Veljka Belivuka.

Izvori medija iz istrage su navodno istakli da je bio izuzetno blizak sa Partizanovom navijačkom grupom "Principi" koja je kako se ispostavilo bila samo paravan Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću za kriminalne aktivnosti - ubistva, prodaju droge i pranje novca.

U prilog ovome, ide i činjenica da je teško ranjen u napadu Veljko O., kako su tada naveli izvori, odbio da sarađuje sa istražnim organima, praveći se da ne zna ko je i zašto pucao na njega.

Napominjemo, policija se nije oglašavala o slučaju pokušaja ubistva Veljka O.

Pritscreen/Twitter/Mariel
 

 

Na devetnaestogodišnjeg mladića je pucano oko 01.30 časa ispred njegovog stana na Karaburmi.

Napadači su sačekali je da Veljko O. izađe iz automobila, a onda je zapucali u njegovom pravcu.

Na snimku se vidi da je žrtva nekoliko trenutaka pre pucnjave sedela u automobilu, te da je izašao iz njega sa mesta vozača ostavivši upaljene farove, prešao s prednje strane auta, pa kada je primetio šta se sprema počeo da beži. Devetnaestogodišnjak je pokušao da pobegne, međutim meci su ga sustigli.

Prema nezvaničnim informacijama, mladića je pogodilo više hitaca. Komšije su rekle da nisu čule pucnjavu, ali su videli policiju i forenzičare koji su došli na mesto obračuna.

Nakon ranjavanja Vejko O. je prevezen kolima hitne pomoći na reanimaciju Urgentnog centra. Lekari su uspeli da se izbore za njegov život.

Danas su u zajedničkoj akciji inspektora beogradske kriminalističke policije i Višeg javnog Tužilaštva uhapšeni su U.S. i N.M .zbog sumnje da su 29. decembra prošle godine na Karaburmi pokušali da ubiju Veljka O. (19).

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike