Tinejdžer upucan na Karaburmi, odvezen na reanimaciju!

29.12.2021

06:34

0

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, dežurale su 22 ekipe ekipe plus jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 82 intervencije, od kojih je 12 bilo na javnim mestima

Tinejdžer upucan na Karaburmi, odvezen na reanimaciju!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U Beogradu je sinoć, posle 22 sata, iz vatrenog oružja ranjen mladić koji je sa teškim telesnim povredama kolima Hitne pomoći prevežen do Urgentnog centra na reanimaciju, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Naime, reč je o mladiću starom 19 godina. On je zadobio je eške povrede iz vatrenog oružja, prostrelnu ranu između grudnog koša i abdomena.

To se desilo na Karaburmi, na uglu ulica Vojvode Micka i Patrisa Lumumbe, oko 1.24 čas posle ponoći.

Dogodile su se i četiri saobraćajne nezgode, ali sa lako povređenim učesnicima, kojima su povrede sanirane na licu mesta, a nekoliko osoba koje su imale trovanje alkoholom, vožene su na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, dežurale su 22 ekipe ekipe plus jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 82 intervencije, od kojih je 12 bilo na javnim mestima.

Protekle noći bila su svega četiri interklinička transporta kovid pacijenata u kovid bolnicu u Batajnici, plus tri novozaražena koji su preveženi do Infektivne klinike KCS.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali hronični pacijenti sa psihijatrijskim poremećajima, hipertenzičari i astmatičari, rečeno je Tanjugu iz službe Hitne pomoći.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike