"Došao je u 6 jutros da traži pomoć od mog sina": Detalji krvavog obračuna kod Gadžinog Hana u kom je stradao Nemanja (18)

26.12.2020

12:06 >> 12:12

0

Ubistvu je prethodila tuča, koja se dogodila oko jedan sat iza ponoći

"Došao je u 6 jutros da traži pomoć od mog sina": Detalji krvavog obračuna kod Gadžinog Hana u kom je stradao Nemanja (18)
Copyright Nemanja A./Facebook

Nemanja A. (18) preminuo je jutros od povreda zadobijenim nožem u tuči u selu Zaplanjaska Toponica u opštini Gadžin Han. On je zadobio više ubodnih rana u srce. Povređeni su Milan T. (18) i jedna devojčica (14).

Ubistvu je prethodila tuča, koja se dogodila oko jedan sat iza ponoći. Nastradali mladić je tad pretučen i bio je u Domu zdravlja u Doljevcu. Bila je obaveštena i policija. Nemanja se vratio kući i obračun se nastavio. Oko šest ujutru mladić je uboden i preminuo je na putu do Kliničkog centra u Nišu. Njegovo telo odneto je na obdukciju.

– Ono što sam od meštana čuo jeste da je ispred kuće navodno izbila tuča i da je nastradao tu i da je bio sa devojkom. Ovakvo ubistvo mladih se nikad nije desilo u ovom kraju. Njegov deda je poginuo jer je bio u vezi sa nekom ženom i onda ga je svekar zatekao i ubo ga je isto – kazao je za Telegraf.rs komšija Ljubiša Cvetković.

Milan T. /Facebook

U Urgentni centar Kliničkog Centra Niš rano jutros je hospitalizovan mladić Milan T. (18) za koga se sumnja da je učestvovao u brutalnoj tuči i devojčica (14) nakon čega je urađena kompletna, hitna dijagnostika.

Milanov otac je za Telegraf.rs ispričao da je Nemanja došao da traži pomoć od Milana.

– Nemanja je došao sa devojkom kod nas, da traži pomoć, napao ga je neki crni, visoki, pa Milan da ga isprati i otišli su. Ja sam se spremao da idem da radim i Milan se vratio i rekao da je uboden i da spremim kola i ode ispred mene. Nije mi rekao ko ga je ubo. To je bilo oko šest sati i 10, 15 minuta. Nemanja i Milan su se lepo družili i kad je Nemanja došao kod nas nije bio uboden – kazao je otac ubodenog mladića Milana Tanića.

Pročitajte još

Milanu je konstatovana teška telesna povreda u vidu ubodne rane u predelu grudnog koša zbog čega je odmah prebačen u operacionu salu, a hirurško zbrinjavanje je još u toku. Neposredno je životno ugrožen. Devojčici (14) je konstatovana lakša telesna povreda, takođe u vidu plitkog uboda u grudni koš, ali je ona potpuno stabilna, svesna i komunikativna.

Nije životno ugrožena i trenutno je smeštena u opservaciju UC KC Niš radi daljeg posmatranja. Nakon daljih pregleda lekara i obrade rane, u toku dana biće odlučeno da li će biti hospitalizovana na Klinici za dečiju hirurgiju KC Niš ili će biti otpuštena na kućno lečenje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike