Saslušani policajci koji su pretukli šefa Interpola: Negirali delo, tvrde da je on njih udarao, a ne oni njega!

23.02.2022

13:14

0

Autor: 24sedam

M. R. i D. S. osumnjičeni za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda

Saslušani policajci koji su pretukli šefa Interpola: Negirali delo, tvrde da je on njih udarao, a ne oni njega!
tuca interpol cvetkov trg - Copyright Printscreen /Nadzorne kamere

Treće odeljenje Uprave kriminalističke policije donelo je, po nalogu zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva, rešenje o zadržavanju osumnjičenih policajaca M. R. i D. S. u pritvoru u trajanju od 48 časova. Oni su osumnjičeni za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda. Oni su saslušani danas u Prvom tužilaštvu i, kako 24sedam nezvanično saznaje, negirali su krivična dela za koja su osumnjičeni.

Ptrema navodinma krivične prijave, oni su pomenuta krivična dela počinili juče oko 12.45 časova. Osumnjilčeni D. S. je, prema navodima prijave, primetio šefa Interpola M. V. koji je sedeo u bašti jednog ugostiteljskog objekta na teritoriji beogradske opštine Vračar. On je prišao njegovom stolu, usledila je verbalna rasprava sa M. V. posle koje je D. S. otišao.

Vratio se, kako se sumnja, zajedno sa osumnjičenim M. R.koji je prišao M. V. i gurnuo ga u grudi, posle čega je usledio i fizički obračun između D. S. i M. V. a zatim i između M. R. i M. V.. U jednom momentu, M. V. je pao, a dvojica osumnjičenih su se udaljila sa mesta događaja. Lekarskim pregledom konstatovano je da je M. V. zadobio teške telesne povrede.

Osumnjičeni M. R. i  D. S. saslušani su danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu gde su izneli svoju odbranu, a nakon saslušanja tužilaštvo je podnelo predlog da se obojici osumnjičenih odredi jednomesečni pritvor "zbog postojanja posebnih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke".

Oni su, prema nezvaničnim informacijama, izjavili da je M. V. njih udarao, a ne oni njega. Objasnili su da je pre toga izbila svađa, ali nisu želeli da kažu koji je bio povod za nju.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenog M. V. i ostale svedoke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike