Isplivao snimak stravične nesreće u kojoj je poginuo sin srpske pevačice: Mladić (24) se zakucao u drvo, nije mu bilo spasa (VIDEO)

21.02.2022

22:07

0

Mladić Robertino Ilievski (24) preminuo je u Kliničkom centru u Nišu

Isplivao snimak stravične nesreće u kojoj je poginuo sin srpske pevačice: Mladić (24) se zakucao u drvo, nije mu bilo spasa (VIDEO)
suzy - Copyright Printscreen Facebook/ suziandjelkovic

Narodna pevačica Suzi Anđelković doživela je porodičnu tragediju, preminuo joj je sin Robertino Ilievski (24) u saobraćjnoj nesreći kod Vlasotinca.

Ona je podelila fotografiju sa sinom, na kojoj je napisala: Zašto, sine, zašto?

Mladić Robertino Ilievski (24), rodom iz Severne Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je u Kliničkom centru u Nišu.

- Dovezen je intubiran sa jedva merljivim vitalnim parametrima i sa veoma teškim povredama, prosto mu nije bilo spasa - rekao je sagovornik upoznat sa slučajem.

- Mladić je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, ali je imao i druge povrede. Reanimiran je čak 45 minuta, ali, nažalost, i pored svih napora lekara on je preminuo oko 23.45 sati.

Sada se pojavio video saobraćajne nesreće u kojoj je mladić poginuo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Inače, Robertino živi u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da njega više nema su neutešni i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike