"Bio je zlatno dete, van sebe smo od bola": Celo Prokuplje plače za nastradalim mladićem u Americi

19.02.2022

13:21

0

Nikola je poginuo na majčin rođendan, dve godine nakon što su se doselili u Ameriku

"Bio je zlatno dete, van sebe smo od bola": Celo Prokuplje plače za nastradalim mladićem u Americi
sudar profimedia-0533152289 - Copyright Profimedia

 Celo Prokuplje tuguje za prerano nastradalim Nikolom Đ. (22), koji je u sredu poginuo u saobraćajnoj nesreći u Americi, na samo nekoliko minuta od kuće.

Sa njim se u kolima nalazio i njegov otac, koji je zadobio teške povrede, ali se oporavlja u bolnici. Još uvek nije poznato šta je dovelo do udesa, u kojem je poginuo i američki državljanin iz drugog automobila.

Da tragedija bude gora, Nikola je poginuo na majčin rođendan, dve godine nakon što su se doselili u Ameriku.

- Porodica Đorđević poreklom je iz Prokuplja, majka mu je profesorka engleskog jezika. U gradu su bili izuzetno cenjeni - priča sagovornik:

- U Ameriku je otišao prvo njegov ujak, koji je sveštenik, a potom je povukao i ostale. Odselili su se pre nešto više od dve godine. Iako su i u Srbiji lepo živeli, verovatno su otišli dalje za boljim i srećnijim životom.

Kako kaže sagovornik, Nikola i njegova sestra bili su poznati kao zlatna deca.

- Koliko smo čuli, sestra mu je primljena na jedan prestižni univerzitet u Americi. Pre nekoliko dana smo se čuli sa njegovom majkom, čestitali joj rođendan, ništa nije slutilo na nesreću - priča sagovornik Kurira:

- Nikola je bio divan, dobar dečko. Ma zlatno dete, nema šta drugo da se kaže. Van sebe smo od bola, ne možemo da shvatimo kakva ih je tragedija snašla.

Prijatelji mladića prikupljali su novčanu pomoć kako bi pomogli njegovoj porodici oko sahrane tragično nastradalog mladića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike