Aleksa stigao u Kruševac: Evo zašto ne može da vidi majku Oliveru!

09.02.2022

23:05

0

Posle razgovora u Policijskoj upravi u Kruševcu, Aleksa bi trebalo da ode kod bake

Aleksa stigao u Kruševac: Evo zašto ne može da vidi majku Oliveru!
Youtube printscreen Facebook/Olja Stanković

Aleksa Stanković, koji je pronađen danas posle 43 dana, stigao je u Kruševac. Policija će obaviti razgovore sa njim u kruševačkoj Policijskoj upravi, gde se trenutno i nalazi.

Posle razgovora, kako saznajemo, trebalo bi da ode kod bake, jer njegova majka Olivera ima korona virus.

Pripadnici policije, da podsetimo, danas su pronašli u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28. decembra prošle godine Policijskoj upravi u Kruševcu, saopštio je večeras MUP.

Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom. Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju.

Aleksa je nestao 28. decembra. Sa sobom je poneo sve diplome, svedočanstva, sva dokumenta, zbog čega majka misli da je otišao negde u inostranstvo, da mu je neko ponudio posao jer je odličan poznavalac kompjutera.

Ostavio joj je i poruku na kompjuteru da ide u inostranstvo da radi, da mu ta firma za koju je radio nudi posao, smeštaj vizu, da mu je sve obezbeđeno.

Navodno je izjavio da je krenuo u Kanadu.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti