Novi detalji brutalnog ubistva na pumpi: Leskovčanina nasmrt prebili majka i sin - žena viđana u društvu "žestokih momaka" (FOTO)

09.02.2022

10:21

0

Uhapšeni su L. K. (21) i A. Đ. (26), a sa njima je uhapšena i privatna preduzetnica B. Z. (48)

Novi detalji brutalnog ubistva na pumpi: Leskovčanina nasmrt prebili majka i sin - žena viđana u društvu "žestokih momaka" (FOTO)
leskovac ubistvo foto mk (2) - Copyright 24sedam/M.K.

Leskovčanin M.B. ubijen juče u tuči na pumpi u Leskovcu, a i dalje nisu poznati motivi zašto su ga nasmrt pretukle tri osobe.

Kako navodi zvor iz tužilaštva, u najmanju ruku svo troje će odgovarati za ubistvo iz nehata.

Pedesetogodišnjeg Leskovčanina M. B. su na pumpi oko 18 časova navodno pretukla dva mlađa muškarca, a snjima je u društvu bila i ženska osoba.

Uhapšeni su L. K. (21) i A. Đ. (26), a sa njima je uhapšena i privatna preduzetnica B. Z. (48). Obojica muškaraca za sobom već imaju krivični dosije.

- B. Z. I L. K. su zapravo majka i sin. Ona se razvela od njegovog oca i vratila devojačko prezime. Poznata je u gradu po druženju sa "žestokim momcima", ali niko nije verovao da zapravo može da učestvuje u jednoj ovakvoj tragediji. Nažalost, njen sin je još kao maloletnik bio krivično gonjen, kao i drugi mladić koji je uhapšen - navodi izvor iz tužilaštva, piše Kurir.

O ovom slučaju se još zvanično iz nadležnog tužilaštva nisu oglasili. Iz policije je sinoć samo kratko potvrđeno da su nakon tragedije privedene dve muške i jedna ženska osoba.

24sedam/M.K.
 

Da podsetimo, tragičnom ishodu, pričaju radnici sa pumpe, prethodila je svađa unutar pumpe u kojoj se nalazi i kafić, da bi se nastavila ispred lokala. Očevici tvrde da su žrtvu dvojica muškarca i pomenuta žena uvukli u automobil parkiran na pumpi, najpre ga tukli u samom automobilu, pa nastavili izvan automobila. 

Jedan od radnika na pumpi je pozvao policiju, prišao do žrtve, ali po njegovim rečima, čovek je već bio mrtav.

Ono što je sigurno, kako tvrde očevici, pucnjave nije bilo.

24sedam/M.K.
 

Komšije nastradalog muškarca ispričale su za Nova.rs da je Miodrag živeo sam, dok mu je majka u Beogradu, jer je teško bolesna.

"Nije bio problematičan, majka je do pre dve godine živela sa njim, dok se nije razbolela. Da li je on imao neke probleme, ne znam", rekla je komšinica i dodala da je sa njima imao dobar odnos, te da nije bilo nikakvih sukoba.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike