Zločin koji je šokirao javnost: Ljubomirovo telo nađeno u gepeku, osumnjičena za ubistvo puštena da se brani sa slobode?

09.02.2022

07:00

0

Nesrećni čovek je iza sebe ostavio troje dece

Zločin koji je šokirao javnost: Ljubomirovo telo nađeno u gepeku, osumnjičena za ubistvo puštena da se brani sa slobode?
Ljubomir Trnić - Copyright Printskrin/facebook

Telo Ljubomira Trnića (45) iz Sremske Mitrovice, kojem se prvobitno izgubio svaki trag i vodio kao nestao, pronađeno je u avgustu 2021. godine u gepeku automobila "golf" u naselju Kamenjar. Kada je telo nađeno, policija je tada uhapsila Venesa L. (38) i N.K. (26), kao osumnjičene za teško ubistvo Ljubomira Trnića. Oni su uhapšeni u naselju Laćarak, uz reku Savu, gde je nekada bila fabrika, koja je sada napuštena.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, N.K. je navodno puštena da se brani sa slobode. Tim povodom, kontaktirali smo suprugu pokojnog Ljubomira, kako bismo proverili ove navode.

- Čula sam da je N.K. puštena da se brani sa slobode. Navodno, Venes je svu krivicu preuzeo na sebe - kazala je Jovana. 

Takođe, razgovarali smo i sa Jovaninim kumom Vasilijem, koji nam je kazao da meštani navodno danima spekulišu o tome i da je N.K. viđena u noćnom provodu u Sremskoj Mitrovici.

N.K., Printscreen Facebook
 

- Nekoliko ljudi mi je reklo da ju je videlo kako se šeta i ide u noćne izlaske. O tome svedoči i slika sa Instagrama na kojoj se vidi da je N.K. bila u provodu. Ovaj slučaj je uznemirio javnost i uopšte mi nije jasno kako može ona da se brani sa slobode - kaže kum od pokojnog Ljubomira, Vasilije.

Osvrt na slučaj

Podsetimo, kako je ranije rekla Ljubomirova supruga, poslednji put su se ona i suprug čuli kada je on bio kod jedne prodavnice u naselju Kamenjar u Sremskoj Mitrovici.

Tada se sastao sa dvojicom prijatelja, sa kojima je ispred jedne prodavnice popio pivo. Onda su se, navodno, pojavili i dvoje osumnjičenih, a Venes se zakačio sa jednim muškarcem, dok je Ljubomir stao ispred njih kako ne bi došlo do tuče.

Primio socijalnu pomoć

Ljubomirova supruga je jednom prilikom kazala da ona ne zna šta bi mogao da bude motiv svirepog ubistva. 

- Mi nismo pronašli njegov novčanik, a znam da je u njemu imao socijalnu pomoć, sve ukupno oko 20.000 dinara. Da li je to bio razlog da plati glavom, ne znam - kazala je Jovana tada.

Svedoci ovoga incidenta kažu da su se strasti brzo smirile i da je Venes. L. pozvao Ljubomira kod njega na još koje piće, a da je on krenuo sa njima. Sumnja se da je Ljubomir ubijen u Venesovom stanu, nakon navodne pijanke.

Na osnovu višestrukih povreda je zaključeno da se radi o svirepom ubistvu.

Nesrećni čovek je iza sebe ostavio troje dece – najstarije ima 10 godina, srednje 6 i bebu od 13,5 meseci.

Takođe, za osumnjičenog Venesa Mitrovčani nemaju reči hvale, kažu da je konfliktan i da je navodno ranije bio u zatvoru, a za N.K. da je sa njim bila u vezi.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike