Goran Mihajlović otet i svirepo ubijen zbog tastove narko-fabrike; Belivukov klan od njega tražio da im ustupi mašinu za ekstazi!

04.02.2022

11:41

0

Autor: 24sedam

Nenad Stanković sa ćerkom uhapšen 2017. godine, kada mu je zaplenjena droga vredna milion evra

Goran Mihajlović otet i svirepo ubijen zbog tastove narko-fabrike; Belivukov klan od njega tražio da im ustupi mašinu za ekstazi!
Goran Mihajlović - Copyright 24sedam/Goran Sivački MUP printscreen

Goran Mihajlović (22) koga je, kako se sumnja, aprila 2019. godine namamio klan Veljka Belivuka u kuću u Ritopeku, a potom ga spalili u drugoj kući strave, u jednoj vikendici u Surduku, zet je Nenada Stankovića, kom se sudi za proizvodnjuu ekstazija u Resniku! Nenad Stanković, koji je ukinutom presudom bio osuđen na 11 godina zatvora, otac je Mihajlovićeve udovice Katarine Stanković.

Nesrećni Mihajlović, za kojim je porodica dve godine tragala, kako se sumnja, surovo je otet je i surovo likvidiran jer ga je Belivukov klan terao da im preda tastovu zaplenjenu fabriku za proizvodnju ekstazija.

- Otac i ćerka, Nenad i Tijana, inače rođena sestra Katarine Stanković bili su uhapšeni u maju 2017. Kada su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala upali u njihovu luksuznu vilu u Resniku, ostali su šokirani, jer su pronašli pravu laboratoriju za proizvodnju veštačke droge. Tada su zaplenili čak 52 kilograma ekstazija i 80 kilograma supstance koja služi za proizvodnju ovog narkotika - podseća sagovornik Kurira i napominje da je tada u akciji uhapšen i Tijanin dečko, Aleksandar Mandić.

Kompletnu opremu za pravljenje sintetičke droge, kako dodaje, smestili su u pomoćni objekat pored kuće u kojoj živi Mandić.

Ukupna vrednost zaplenjene droge procenjena je na oko milion evra.

Druga Nenadova ćerka, Katarina i njen suprug, Goran Mihajlović tada nisu privedeni niti dovođeni u vezu sa ovom drogom. Međutim, kako je otkriveno u naredbi za sprovođenje istrage protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka, da su pre surove likvidacije od njega tražili da im ustupi mašinu za proizvodnju droge!

Namamili su Mihajlovića da se nađe sa Miljkovićem i Beluvokom, potom su ga u tajnoj prostoriji u vikendici u Ritopeku vezali i mučili da bi pristao da im preko svojih poznanika preda mašinu za pravljenje tableta. Zbog toga su ga posle otmice ispitivali u noći 1. na 2. april 2019. - navodi se u naredbi za sprovođenje istrage protiv osumnjičenih za ubistvo Gorana Mihajlovića.

U kući su ga, navodno otrovali, a potom njegovo telo uvili u najlon i u kamionu sa peskom prevezli do kuće u Surduku. U toj kući, spalili su na lomači od guma i ćumura njegovo telo. Belivuk je, kako se sumnja ostatke usitnio macolom, a potom su ih stavili u džakove i sa Pupinovog mosta dovezli kamionom i bacili u Dunav.

Inače, majka ubijenog Gorana Mihajlovića ranije je za medije ispričala da je njen sin nekoliko meseci pre nestanka kupio "porše". Navela je i da zna da je porodica njegove supruge Katarine, s kojom je Goran imao dete, živela lagodno.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike