"Bio je sav krvav, zanemeo sam": Otac mladića koga je rođeni brat ubo dva puta u leđa šokiran!

03.02.2022

21:16

0

Autor: 24sedam

E. M. kupio noževe, velike crne kese za đubre, sonu kiselinu, najlone i sve pripremio da izmasakrira brata Kadriju

"Bio je sav krvav, zanemeo sam": Otac mladića koga je rođeni brat ubo dva puta u leđa šokiran!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Daut M. (47) otac mladića Kadrije (24) koga je rođeni brat E. M. (16) na krajnje monstruozan način pokušao da ubije u njihovoj porodičnoj kući u Batajnici, šokiran je onim što se dogodilo. On neprestano ponavlja da je to strašno.

- Završio sam sa poslom, kad me je pozvao najstariji sin Kadrija (24) i kaže: „Dođi kući, brzo dođi kući.” Ulazim na kapiju i vidim sina kako sedi na kauču ispred kuće, prilazim mu, a on mi kaže: „Tata, vidi šta mi je uradio. ”Sav krvav, rasporene ruke, sa ubodom u stomak i sa četiri-pet uboda u leđima. Zanemeo sam - ispričao je novinarima Daut M.

Otac kaže da je njegov stariji sin došao sa posla oko 14 časova i da ga je kod kuće dočekao najmlađi sin.

– Kako sam razumeo starijeg sina, ovaj mali ga je slagao i rekao da sam mu poručio da pogleda frižider jer nešto curi. Kada se on savio, ovaj mu je zario dva noža u leđa - šokirano prepričava otac dok ide prema kuhinji da pokaže gde se sve dogodilo.

Prema njegovim rečima, pronašao je i kutije noževa koje je mlađi sin kupio u lokalnoj prodavnici. Kupio je i velike crne kese za đubre, sonu kiselinu, najlone. On je sve pripremio da izmasakrira brata. Kuhinju je oblepio najlonima, a spremio je nekoliko dubokih vangli.

Maloletnik je posle napada na brata otišao u policijsku stanicu Batajnica. Isekao je prethodno sebe po rukama i otišao u obližnju policijsku stanicu gde je ispričao da su ga napali na ulici.

Prema rečima komšija, u kući već 15 godina živi otac sa trojicom sinova, koji su se u njihov kraj doselili iz Beočina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike