U toku saslušanje direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu! Danijel Ž. fizički nasrnuo na suprugu, taštu i šuraka

01.02.2022

18:46

0

Policija mu je izrekla i hitnu meru zabrane prilaska i komunikacije supruzi

U toku saslušanje direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu! Danijel Ž. fizički nasrnuo na suprugu, taštu i šuraka
danijel živanović - Copyright Printscreen/Facebook/Danijel Zivanovic

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu u toku je saslušanje vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad u tom gradu Danijela Ž. povodom sumnji da je u ponedeljak nakon verbalne rasprave fizički nasrnuo na suprugu, a potom i taštu i šuraka, rečeno je Tanjugu u tom tuzilaštvu.

Saslušanje je počelo oko 18 sati, pošto je okrovljeni proveden iz policije u prostorije tužilaštva.

Nakon saslušanja biće poznato da li će tužilaštvo je predložiti sudu sudu da mu odredi pritvor, ili produži meru zabrane prilaska i kominikacuje supruzi koju je, kako se sumnja fizički napao.

Danijel Ž. se tereti za tri krivicna dela nasilja u porodici.

Policija mu je izrekla i hitnu meru zabrane prilaska i komunikacije supruzi, koja se vratila kod porodice, pošto se iselila iz porodičnog doma.

Danijel Ž. je uhapšen u ponedeljak nakon što je najpre posle verbalne rasprave fizički nasrnuo na svoju suprugu, a potom nasrnuo na njenu majku i brata, zbog čega mu se na teret stavljaju tri krivična dela nasilje u porodici.

Inače, u ovoj porodici ranije nije bilo prijava nasilja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike