Koga će on da zaštiti: Uhapšen direktor Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu! Osumnjičen da je tukao suprugu, taštu i šuraka

01.02.2022

14:37

0

Autor: 24sedam

Dejan Živanović se sumnjiči da se posvađao sa suprugom koja je sa detetom htela da ga napusti

Koga će on da zaštiti: Uhapšen direktor Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu! Osumnjičen da je tukao suprugu, taštu i šuraka
danijel živanović - Copyright Printscreen/Facebook/Danijel Zivanovic

Vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu Danijel Živanović (37) uhapšen je zbog nasilja u porodici i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

On se sumnjiči da se juče pre posla posvađao sa svojom suprugom koja je sa detetom htela da ga napusti, a potom je i fizički nasrnuo na nju. Kad su njena majka i brat saznali za svađu, došli su u njihovu kuću kako bi smirili situaciju. Međutim, tu je ponovo eskalirao sukob i on je fizički napao sve troje - piše "Blic".

Nakon ovog sukoba oni su podneli prijavu protiv Živanovića i on je uhapšen. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će danas tokom dana biti saslušan.

Prema informacijama Tužilaštva, u odnosu dvoje supružnika nema ranijih prijava nasilja.

- Ovo je prvi put da je nasilje prijavljeno. Da li ga je bilo, a da nije prijavljeno, tek ćemo saznati - rekli su nam, dodajući da su žrtve nasilja zadobile lakše telesne povrede.

Nasilje se odigralo pred njhovom bebom starom nekoliko meseci.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike