"Otišao do kupatila, odvrnuo vrelu vodu i počeo da vrišti": U ovoj kući je živeo dečak koji je preminuo od opekotina! (FOTO/VIDEO)

29.01.2022

14:07

0

Autor: Maja Kostić

Dečakova majka T. S. osumnjičena je da je izvršila krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, nepružanje pomoći i kršenje porodičnih obaveza

"Otišao do kupatila, odvrnuo vrelu vodu i počeo da vrišti": U ovoj kući je živeo dečak koji je preminuo od opekotina! (FOTO/VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Dečak G.S. (3) iz Niša preminuo je noćas zbog opekotina, kada se opekao vrelom vodom u iznajmljenom stanu u kojem je živeo sa majkom T.S. i tri sestre!

Incident se dogodio dok je majka hranila jednogodišnju bebu, a baba oblačila devojčicu.

Majka dečaka uhapšena je, a u stanu je, kada se dogodio užas, bila i baba (53) dečaka protiv koje će biti podneta krivična prijava zbog nepružanja pomoći.

Kuća u kojoj je živeo dečak G.S., 24sedam/Maja Kostić
 

- Dečak je otišao u kupatilo bez odeće koju je verovatno skinuo misleći da će da se kupa gde je odvrnuo vrelu vodu na slavini nakon čega se začuo vrisak. Umesto da pozove odmah hitnu pomoć, majka je u apoteci kupila mast i gazu i namazala opečeno mesto na koži. Uveče su otišli na spavanje a iste noći oko četiri časa, primetila je da dečak ne diše - kaže izvor.

Nakon toga, majka ga navodno nije odvela kod lekara već je u apoteci kupila mast protiv opekotina i njom ga namazala. Tom prilikom je primetila da mu sa opečenih mesta opada koža.

Dečakova majka je pozvala Hitnu pomoć koja je došla po pozivu i mogla je da konstatuje samo smrt deteta.

Podsetimo, dečakova majka T. S. osumnjičena je da je izvršila krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, nepružanje pomoći i kršenje porodičnih obaveza.

Osumnjičenoj je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike