"Bio je u poseti drugovima iz drugog sela i oni su pozvali pomoć": Komšije tinejdžera kog je ubila struja sa vagona u neverici!

28.01.2022

15:40

0

Komšije kažu da je N.V. završio osnovnu školu, ali ne znaju da li je i gde je nastavio dalje školovanje

"Bio je u poseti drugovima iz drugog sela i oni su pozvali pomoć": Komšije tinejdžera kog je ubila struja sa vagona u neverici!
vagon voz strujni udar - Copyright Pixabay

Tinejdžer N.V. (17) iz sela Klenike kod Bujanovca koji je preminuo nakon što ga je u Ristovcu udarila struja kada se popeo na vagon, u tom momentu je bio u poseti drugovima!

Podsetimo njemu je prva pomoć ukazana u bolnici u Vranju ali je zbog težine povreda prevezen u KC Niš gde lekari, ni pored svih napora, nisu uspeli da ga spasu.

Tinejdžer je do kobnog vagona došao sa dvojicom prijatelja i navodno se na vagon popeo kako bi napravio selfi ili da bi ga drugovi slikali.

- U trenutku kada je se popeo uhvtaio je se za provodnik i udarila ga je struja visokog napon. Jačina tog udarca ga je odbacila, te je tinejdžer pao sa vagona. Prilikom udara struje zadobio je teške opekotine i to na oko 80 posto tela - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Lekari su sve dali od sebe da spasu ovaj mladi život, ali nažalost u tome nisu uspeli.

Komšije kažu da je N.V. završio osnovnu školu, ali ne znaju da li je i gde je nastavio dalje školovanje.

- Mislim da u Ristovcu gde se tragedija dogodila, a koji je od našeg sela udaljen oko 10 kilometara. N.V ima prijatelje i da je zapravo bio kod njih. Čuli smo šta se desilo ali kako je došlo do toga još uvek se nagađa u selu. Verovatno su hteli da se slikaju. Navodno su ti dečaci sa kojima je bio zvali pomoć - kaže jedan od komšija porodice nastradalog N.V.

On dodaje da se porodica preminulog tinejdžera u njihovo selo doselila pre nekoliko godina.

- N.V. ima roditelje, starijeg brata, ali koliko znam i mlađu braću i sestru. Bio je dobar dečko, ali i kao sva deca pomalo nestašan - rekao je komšija dodajući da je ovo tragedija kakvu ne pamti da se desila u njihovom selu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike