Meštani Golubinaca u strahu: Lutalice i ranije napadale sugrađane! O nastradalom komšiji imaju samo reči hvale!

28.01.2022

13:05

0

Podsećamo, beživotno telo B.S. (76) pronađeno je juče, a sumnja se da su ga napali psi lutalice

Meštani Golubinaca u strahu: Lutalice i ranije napadale sugrađane! O nastradalom komšiji imaju samo reči hvale!
Profimedia

Komšije nastradalog B.S. (76) iz Golubinaca, čije je beživotno telo juče pronašla njegova sestra u dvorištu kuće, kažu da o njemu imaju samo reči hvale, kao i da već neko vreme imaju probleme sa psima lutalicama.

- Komšiju svi znaju kao mirnog i povučenog čoveka. Bavio se svojevremeno poljoprivredom. Živeo je sam, viđala sam ga na ulici nekad bi prošao peške nekad traktorom. Poslednji put sam ga videla pre ove jake poledice... Čula sam da ga je nesrećna sestra našla - priča jedna od komšinica.

Ona dodaje da je čula i da je kapija u dvorištu bila zaključana.

- Kažu da sestra nije mogla da uđe na kapiju već da je preko bašte išla i da je tako i pronašla telo. Ona živi u Beogradu ali ga je redovno obilazila. Nažalost ovog puta zatekla je jezivu scenu jer ko zna koliko dugo su ga psi rastrzali. Još uvek se ne zna da li je pao pa preminuo prirodnom smrću jer je bio bolestan ili su ga ubili psi - kaže očajna žena.

Prema njenim rečima u poslednje vreme viđaju oko pet - šest pasa lutalica.

- Nedavno su napali ženu na biciklu. Srećom nisu uspeli da je ujedu za nogu već su je uhvatili za pantalone. Umalo je nisu unakazili - kaže sagovornica.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/kurir

Najčitanije Vesti