Neočekivani obrt na suđenju: Srbin u Austriji oslobođen nakon optužbi za zlostavljanje supruge i bebe!

27.01.2022

14:37

0

Državljanin Srbije izveden je pred sudiju gde je negirao optužbe.

Neočekivani obrt na suđenju: Srbin u Austriji oslobođen nakon optužbi za zlostavljanje supruge i bebe!
Profimedia

Srbina (24) koji boravi u Tirolu, prijavila je bivša supruga (30) za zlostavljanje nje i njihove bebe, a iznela je optužbe da ju je čak silovao na balkonu stana! Sud ga je pre nekoliko dana oslobodio zbog nedostatka dokaza.

Kako prenosi portal Krone.at, državljanin Srbije izveden je pred sudiju gde je negirao optužbe.

- Devojka je prijavila svog bivšeg momka policiji i ispričala da je on nju tukao, zaključavao i silovao na balkonu. Kako je navela, više puta je zlostavljao i njihovog sina. Ona je pojasnila da su se upoznali u jednom klubu 2019. godine, ubrzo stupili u vezu i počeli da planiraju porodicu - prenosi Krone.

Međutim, ubrzo su počele nesuglasice.

- Čim sam zatrudnela počeli su problemi. Svađali smo se zbog toga što pušim cigarete, stalno je bio ljubomoran i brutalno me je zlostavljao. Našeg tek rođenog sina je tukao i pričao da će vaspitnim merama od njega napraviti pravog muškarca - svedočila je devojka.

Srpski državljanin negirao je njene navode.

- Nikada nisam udario suprugu i o sinu sam brinuo sa puno ljubavi. Možda me je prijavila jer je računala da će tako dobiti prednost u sporu koji se vodi oko starateljstva nad dečakom - rekao je pred sudom mladić.

Ginekolog i pedijatar koji su svedočili naveli su da nikada nisu primetili modrice na ženi i bebi, te je Srbin oslobođen usled nedostatka dokaza.

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti