Opet rat Čumeta i bivše žene u sudnici: Ivana ga ponovo optužila da je ubica, a on nju da ne plaća alimentaciju!

26.01.2022

11:50

0

Autor: 24sedam

Ivana Buha ponovila je pred sudom da je supruga optužila da je ubica i tražila da se optužnica protiv nje proširi i za to

Opet rat Čumeta i bivše žene u sudnici: Ivana ga ponovo optužila da je ubica, a on nju da ne plaća alimentaciju!
Ivana Tulić Antonio Ahel/ATAImages

Ljubiša Buha Čume, prvi svedok saradnik u istoriji srpskog pravosuđa i njegova bivša žena ponovo su se danas žestoko sukobili u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, koji protiv nje vodi postupak zbog sumnje da je lažno svedočila u postupku koji je protiv njega vođen zbog ukradenog "ferarija", koji joj je poklonio.

Ivana Buha ponovila je pred sudom da je supruga optužila da je ubica i tražila da se optužnica protiv nje proširi i za to, a Čume je tražio da se postupak protiv nje pokrene i za neplaćanje alimentacije. Posle žestokih optužbi i burnog razvoda, da podsetimo, starateljstvo nad detetom pripalo je Ljubiši Buhi.

On je danas, u sudnici u kojoj je saslušan kao svedok u postupku protiv bivše supruge, izjavio da nisu u zavadi, ali da ne žive zajedno, jer su razvedeni.

Postupak za lažno svedočenje pokrenut je protiv nje, po Čumetovoj krivičnoj prijavi koju je podneo tužilaštvu. Ivana Buha, koja nema advokata i sama se brani, pitala ga je danas zbog čega u prijavi nije naveo i da ga je više puta nazvala ubicom.

- Mogao sam, ali nisam. Podneo sam krivičnu prijavu samo za ono za šta imam dokaze - odgovorio joj je Buha, na šta je njegova bivša supruga zatražila od tužioca da proširi optužnicu protiv nje i za to krivično delo.

Supruga je optužila i da laže, a onda se za reč javio i on i upitao tužioca da li može da podnese još jednu krivičnu prijavu protiv bivše surpuge.

- Hoću da je prijavim i za neplaćanje alimentacije - rekao je Buha.

Po izlasku iz sudnice, njegova bivša žena kratko je prokomentarisala:

- Nije ni on meni pet godina plaćao alimentaciju - rekla je Ivana Buha.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi