Razbojnici "pali" u Jagodini: I maloletnik među pljačkašima!

20.01.2022

22:56

0

Policija uhapsila D. A, jednog Kruševljanina i maloletnika iz okoline Despotovca osimnjilčene za razbojništva i krađe

Razbojnici "pali" u Jagodini: I maloletnik među pljačkašima!
Copyright Hapšenje u Novom Sadu MUP

Policija u Jagodini rasvetlila je razbojništvo u taksiju, krađu dva vozila i dve krađe, uhapsila D. A. (18) iz Jagodine i podnela krivične prijave protiv još dvojice mladića, saopštio je MUP.

Kako se sumnja, D. A. je, 28. decembra, tražio od taksi vozača prevoz, a potom mu silom i uz pretnju, oteo novac i dva mobilna telefona. Takođe, on se sumnjiči i da je iz dva automobila u Jagodini ukrao alat, koji je policija našla i vratila vlasnicima.

Zbog sumnje da je počinio krivična dela razbojništvo i dve krađe, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Krivična prijava za razbojništvo podneta je i protiv sedamnaestogodišnjeg mladića iz okoline Despotovca i devetnaestogodišnjaka iz Kruševca, za koje se sumnja da su bili sa D. A. u taksiju.

Devetnaestogodišnjak i maloletni mladić sumnjiče se i da su, 5. januara ukrali "fijat punto" ispred bolnice u Ćupriji i 6. januara "jugo 45" sa parkinga u Svilajncu. Policija je pronašla oba vozila i vratila ih vlasnicima.

Protiv njih je podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: MUP Srbije

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike