Sleteli sa mosta pravo u smrt: Veštačenje auta otkriva uzrok tragedije u kojoj su poginula dva mladića kod Vršca!

18.01.2022

15:30

0

U domovima gde su živeli Marjan i Kristijan vlada muk

Sleteli sa mosta pravo u smrt: Veštačenje auta otkriva uzrok tragedije u kojoj su poginula dva mladića kod Vršca!
printscreen/instagram/ftbl.vojvodina

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila juče ujutru u selo Vlajkovac odnela je živote dvojice prijatelja - Marjanu Matiću (20) i Kristijanu Miošku (19), dok je automobil "reno megan" poslat na vanredni tehnički pregled.

Dalja istraga treba da utvrdi da li je vozilo bilo ispravno u trenutku nezgode, kojom brzinom je vozio Mioška kao i da li su imali kontak sa drugim vozilom.

Podsećanja radi, automobil koji je Kristijan vozio, pod još nerazjašnjenim okolnostima je prešao sa desne na levu stranu, probio ogradu mosta na ulazu u vršačko selo Vlajkovac i upao u kanal Dunav-Tisa-Dunav. Tek oko osam sati izjutra, nakon dojave da se u vodi nalazi vozilo, pronađena su njihova beživotna tela, zaglavljena između zadnjeg sedišta i gepeka.

Tela nastradalih momaka poslata su na Institut za sudsku medicinu.

U domovima gde su živeli Marjan i Kristijan vlada muk.

- Kristijan je poginuo dan pre 19-og rođendana. Bio je fudbaler i imao velike planove. Ne znam šta je uzrok tragedije ...Kažu nam da je istraga u toku- kaže jedna od rođaka nastradalog. Ona je rekla da porodica nije u stanju da daje izjave i zamolila sve medije za razumevanje.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti