Sa žurke otišli u smrt: Mladi fudbaleri pronađeni zaglavljeni između gepeka i zadnjeg sedišta! Auto proklizao na mostu

18.01.2022

09:23

0

Autor: 24sedam

Vozilo je bilo smrskano do neprepoznatljivosti i prevrtnuto na krov

Sa žurke otišli u smrt: Mladi fudbaleri pronađeni zaglavljeni između gepeka i zadnjeg sedišta! Auto proklizao na mostu
vršac poginuk - Copyright printscreen/instagram/ftbl.vojvodina

Mladi fudbaleri Kristijan Mioško (19) i Marijan Marić (19) poginuli su u stravičnoj nesreći koja se dogodila u selu Vlajkovac kod Vršca juče ujutru, vraćajući se sa žurke sa koje su povezli drugaricu kući.

Nesrećni mladići su automobilom "reno megan" sleteli s puta i upali u kanal Dunav-Tisa-Dunav. Smrskani auto koji je virio iz vode zatekli su meštani.

- Mioško i Marić navodno su se vraćali s kućne žurke. Odvezli su drugaricu kući, a onda je njihov automobil proklizao na mostu iznad kanala Dunav-Tisa-Dunav. Počeli su da se okreću, probili su ogradu na mostu i sleteli u ledenu vodu - priča za "Kurir" izvor iz istrage.

- Prednjim delom auta upali su u kanal, pa se sumnja da su se zapravo utopili. Pronađeni su zaglavljeni između gepeka i zadnjih sedišta. Nije bilo šansi da se izvuku, a i voda u kanalu je u ovom delu izuzetno duboka - objasnio je za "Kurir" izvor iz istrage, dodajući da je scena na mestu nesreće bila jeziva:

- Vozilo je bilo smrskano do neprepoznatljivosti i prevrtnuto na krov, a delovi svuda rasuti. Morali su da angažuju bager da izvuče uništeni "reno megan" iz kanala.

U sklopu istrage proverava se da li su mladići malo više popili, a ovu strašnu nesreću još više produbljuje činjenica da je nastradali Kristijan danas trebalo da proslavi rođendan.

Fudbalsko udruženje Vojvodine oprostilo se od nastradalih fudbalera: "Obojica su prošla mlade kategorije Vršca, Mioško je igrao za Jedinstvo iz Vlajkovca, dok je Marić nastupao u Rumuniji. Nenadoknadiv gubitak za sve."

Rumunski fudbalski klub CSC Dumbravica takođe se oprostio od Marića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike