Umesto da slave rođendan, pale sveće i neutešno grcaju u suzama: Velika tuga u kućama nastradalih mladića kod Vršca!

18.01.2022

13:21

0

Automobil koji je Kristijan vozio, pod još nerazjašnjenim okolnostima je prešao sa desne na levu stranu i upao u kanal Dunav-Tisa-Dunav

Umesto da slave rođendan, pale sveće i neutešno grcaju u suzama: Velika tuga u kućama nastradalih mladića kod Vršca!
vršac poginuk - Copyright printscreen/instagram/ftbl.vojvodina

Umesto slavlja uz rođendansku tortu, osmehe i najlepše želje, porodica tragično nastradalog mladog fudbalera Kristijana Mioška iz Vršca, danas je, na njegov 19. rođendan, neutešno grcala u suzama.

Otac, majka, mlađa sestra. Nemi od bola. Primali su saučešća od prijatelja i rodbine u svojoj kući u Pop Marinkovoj ulici, ali utehe nije bilo.

Ovaj tinejdžer poginuo je u ponedeljak rano ujutru, između četiri i pet sati, zajedno sa svojim prijateljem, takođe fudbalerom, Marjanom Matićem (20), rodom iz sela Jasenovo kod Bele Crkve.

Automobil koji je Kristijan vozio, pod još nerazjašnjenim okolnostima je prešao sa desne na levu stranu, probio ogradu mosta na ulazu u vršačko selo Vlajkovac i upao u kanal Dunav-Tisa-Dunav.

Tek oko osam sati izjutra, nakon dojave da se u vodi nalazi vozilo, pronađena su njihova beživotna tela, zaglavljena između zadnjeg sedišta i gepeka. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike