Ubio kik-boksera, pa telo zapalio u šumi da se reši kockarskih dugova

14.11.2020

07:12 >> 07:26

0

Autor: E. H.

Švajcarski sud u Sankt Galenu osudio 37-godišnjeg državljanina Srbije na 16 godina zbog svirepog ubistva zemljaka Branislava Ilića (41)

Ubio kik-boksera, pa telo zapalio u šumi da se reši kockarskih dugova
Copyright Foto: Pexels

Okružni sud u Sankt Galenu u Švajcarskoj osudio je u sredu 37-godišnjeg državljanina Srbije na 16 godina zatvora zbog ubistva zemljaka Branislava Ilića (41), kik-boksera iz Jagodine. Kako je utvrđeno, ubica je Ilića ubio 2017. godine, a potom njegovo telo zapalio u šumi! Nakon robije optuženi, čije ime nije obelodanjeno, biće proteran iz Švajcarske na 15 godina.

Sud: Optuženi želeo da se reši Ilića zbog ogromnih dugova u koje je zapao ilegalnim klađenjem i koje nije mogao da vrati

Ugljenisano telo kik-boksera slučajno je otkrio jedan planinar 16. jula 2017. godine u šumi u opštini Erlen. Policija je brzo shvatila da je reč o 41-godišnjem Iliću, čiji je nestanak već bio prijavljen.

Tokom suđenja je utvrđeno da je optuženi želeo da se reši Ilića zbog ogromnih dugova u koje je zapao ilegalnim klađenjem i koje nije mogao da vrati. Iako je u više navrata negirao ubistvo, tokom izricanja presude optuženi je odbio da govori u sudnici.

Policija na uviđaju nakon što je nađeno Ilićevo telo Foto: Švajcarska policija

Ilić je bivši šampion u kik-boksu koji je, kako prenose švajcarski mediji, koji se bavio ilegalnim klađenjem, a radio je i kao obezbeđenje u diskoteci “Fleš” u Montlingenu, u kojoj su se okupljali ljudi poreklom sa Balkana. Tužilac je na sudu izneo podatke da su mu mnogi dugovali pare, kao i da je stekao mnogo neprijatelja radeći kao izbacivač.

Pročitaj još: Ubistvo nastavnice nemačkog: Marija je htela da izađe iz auta, Milan pucao u krov da je “smiri”

Protiv njega je vođeno i nekoliko procesa zbog nanošenja povreda.

Ubicu je, međutim, odao DNK i tragovi krvi pronađeni u njegovom domu, gde se zločin. On je potom telo odneo u šumu, polio ga benzinom i zapalio.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike