Grunulo usred noći: Momak i devojka bacili tri bombe na restoran u Dobanovcima! Vlasnici u šoku, ostali bez svega! (VIDEO)

12.01.2022

10:02

0

Iz restorana kažu da se nikome nisu zamerili, te da ih svi cene i poštuju

Grunulo usred noći: Momak i devojka bacili tri bombe na restoran u Dobanovcima! Vlasnici u šoku, ostali bez svega! (VIDEO)
sdglakgplaer - Copyright printscreen

Noćas su na jedan restoran u Dubanovcima bačene tri bombe, a na nadzornim kamerama zabeleženi su osumnjičeni za ovaj napad.

Na snimku se vidi kako muškarac i žena prilaze izlogu restorana, razbijaju ga, a zatim bacaju tri bombe. Napadači se potom udaljavaju iz lokala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Iz restorana kažu da se nikome nisu zamerili, te da ih svi cene i poštuju.

- Ne znamo ni ko bi to mogao da učini jer se nismo nikome zamerili. Mi smo inače iz ovog mesta i, koliko znam, ovde nas svi cene i poštuju. Na snimku su devojka i muškarac. Policija ima osumnjičene. Ostavili su nas bez posla sa malom bebom, i radnike koji hrane svoje porodice. Sve smo uložili u taj posao. Ostali smo bez svega sa bebom - dodaje.

 Srećom, u trenutku napada, lokal je bio prazan.

- Bačene su tri koktel bombe u naš lokal, srećom, u tom trenutku niko nije bio unutra, pa niko nije povređen. Šteta je velika, ali šta da radimo, popraviće se. U policiji sam i nadam se da će naći počinioce - kaže vlasnica lokala.

Još uvek nije poznato šta je dovelo do ovog incidenta, a na snimcima se vidi i da momak, osim što je stavio kapuljaču, nije sakrio svoj identitet.

Enterijer restorana je u potpunosti uništen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike