Užasna nesreća kod Bačke Topole: Šestoro povređenih, među njima i dete

05.01.2022

11:17

0

Saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u prekidu do 12.30 časova

Užasna nesreća kod Bačke Topole: Šestoro povređenih, među njima i dete
profimedia-0013455215 - Copyright Profimedia

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila auto-putu Novi Sad - Subotica.

Do nesreće, u kojoj su učestvovali teretno i putničko vozilo, došlo je oko 10.20 časova na auto-putu Novi Sad-Subotica, kod 44. kilometra u blizini Bačke Topole.

Do saobraćajne nesreće koja se danas dogodila posle 10 časova, na auto putu Novi Sad-Subotica, došlo je kada je putničko vozilo, beli "bmw" novosadskih registarskih oznaka, naletelo u prikolicu i kamion "Vojputa".

Vozač "bmw-a" se kretao u pravcu Subotice i na 44. kilometru auto puta je naleteo na radno vozilo kompanije "Vojput" koje signalizira radove na putu. Od siline udara prikolica je smrskana u putpunosti i kamion je oštećen, dok je na putničkom vozilu prednjica smrskana.

U ovoj nezgodi lakše povrede je zadobilo ukupno šest osoba, među njima je i jedno dete. U Opštoj bolnici Subotica saznajemo da svi imaju lake povrede i da niko neće biti zadržan na bolničkom lečenju.

-Oko 10.20 sati na auto putu kod Bačke Topole dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko i teretno vozilo. Prilikom nezgode, teretno vozilo se prevrnulo, a dva lica su povređena-kažu u policiji.

Saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u prekidu do 12.30 časova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike