Potvrđena optužnica za nesreću u kojoj je poginula Milica: Mladić iz Temerina pobegao sa mesta udesa!

05.01.2022

10:11

0

Temerincu je produžen pritvor do 4. marta, zbog opasnosti od bekstva, jer je nakon sudara pobegao sa mesta nesreće, kao i zbog mogućnosti uticaja na svedoke

Potvrđena optužnica za nesreću u kojoj je poginula Milica: Mladić iz Temerina pobegao sa mesta udesa!
milica milicevic motor profimedia - Copyright Milica Milićević Instagram_akademijaumetnostinovisad/Profimedia

Optužnica protiv Ognjena K. (29) iz Temerina, koji se tereti za saobraćajnu nesreću na Beogradskom keju u Novom Sadu, u kojoj je život izgubila Milica Milićević (28) iz Novog Sad, a njen momak Zoran Janković (23) zadobio teške povrede, potvrđena je 30. decembra prošle godine.

Optuženi dvadesetdevetogodišnjak je, kako se tereti, izazvao saobraćajnu nesreću, 7. avgusta, na Beogradskom keju, kada je vozeći džip "range rover" naleteo na devojku i mladića, koji su se nalazili na skuteru. Temerincu je produžen pritvor do 4. marta, zbog opasnosti od bekstva, jer je nakon sudara pobegao sa mesta nesreće, kao i zbog mogućnosti uticaja na svedoke.

On se nalazi u pritvoru od hapšenja, koje je usledilo nekoliko sati nakon tragičnog događaja.

Milica Milićević preminula je u Urgentnom centru, uprkos naporima lekarima, dok je dvadesettrogodišnji mladić zadobio teške povrede.

Vozača je policija pronašla na osnovu otpale registarske tablice, nakon čega je dobio prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dnevnik

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike