Reper ide na robiju? Numeru zbog navodnog prebijanja bivše devojke preti do 3 godine zatvora!

05.01.2022

10:57

0

Autor: 24sedam

Lidiju je, kako je prijavljeno, uhapšeni reper u kontinuitetu tukao godinu i po dana

Reper ide na robiju? Numeru zbog navodnog prebijanja bivše devojke preti do 3 godine zatvora!
numero reper (4) - Copyright Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze

Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu reper Uroš Radivojević Numero uhapšen je danas zbog optužbi za porodično nasilje i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Jedna od devojaka koja ga je optužila za nasilje, Lidija C. već je dala izjavu u tužilaštvu.

Ukoliko se dokaže krivica, zaprećena kazna zatvora za ovo krivično delo je od 3 meseca do 3 godine.

Vest u navodnom nasilničkom ponašanju srpskog repera prva je podelila Nina Stojaković, verenica predsednika Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića i politička aktivistkinja.

Ona je na svom Tviter nalogu podelila šta se navodno dogodilo njenoj rođenoj sestri Lidiji, tvrdeći da je navodno trpela užasno nasilje od strane doskorašnjeg dečka Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero, sa kojim je raskinula pre mesec i po dana.

Nininu objavu prenosimo u celosti:

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

Ujedi, modrice, pocepane usne

- Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju - ne znam.Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku ?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

- "Sto nije prijavila ranije?", pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. "Kako niste primetili?", nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

Hvala na obaveštenju

- Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao Numero, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika.

 "Telegraf" je tada kontaktirao Radivojeivća, koji je kratko odgovorio:

- Uh, uh... Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos... - kazao je reper, nakon čega je prekinuo vezu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike