Mediji objavili: Gost zapucao u izlog poznatog kluba!? Oglasio se MUP- nije bilo pucnjave, već...

02.01.2022

08:14

0

Kao suvlasnik Kasine spominjao se Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac, poznat po tome što drži brojne eminentne lokale u gradu

Mediji objavili: Gost zapucao u izlog poznatog kluba!? Oglasio se MUP- nije bilo pucnjave, već...
kasina_policija_26022021_0025 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mediji su objavili da se u poznatom prestoničkom lokalu "Kasina" u centru grada prošle noći dogodila pucnjava negde oko tri sata, ali je MUP to jutros demantovao.

U jednom lokalu u centru grada prošle noći oko tri sata dogodio se incident, kada je jedan gost automobilom oštetio više i izloga, žardinjera i zaštitnu ogradu, saopštio je MUP.

Pojedini mediji su prethodno objavili da je gost pucao u izlog sa spoljne strane, ali su u MUP-u za Tanjug rekli da pucnjave nije bilo.

Policija je jednu osobu našla u vozilu, a za drugom se traga.

Ispred "Kasine" se 2017. godine nakon tuče u lokalu dogodila pucnjava u kojoj je ranjen Nikola Vavić brat vođe navijača Partizana Aleksandra Vavića.

Potezanju oružja tada, prethodila je svađa između dve grupe mladića koji su bili u lokalu. Verbalni sukob nastavljen je ispred kluba da bi ubrzo prerastao u opštu tuču, tokom koje je potegnuto i oružje.Vavić je ranjen u noge.

Kao suvlasnik pominjan Aca Bosanac

Printscreen/ Aleksandar KK instagram
 

 

Inače, kao suvlasnik Kasine spominjao se Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac, poznat po tome što drži brojne eminentne lokale u gradu.

Kajmaković je u žižu javnosti dospeo kada je, prilikom hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, saslušan u policiji u svojstvu građanina.

Tada je objavljeno, a Kajmaković je potvrdio u razgovoru sa medijima, da su njegove lokale obezbeđivali članovi grupe upravo uhapšenog Velje Nevolje.

Navodno je Kajmaković Upravi kriminalističke policije ispričao tada sve što zna o kriminalnim aktivnostima Velje Nevolje, koji je uhapšen pod sumnjom da je organizovao brojna ubistva, trgovinu drogom, reketiranja, ali i druga krivična dela u okviru kriminalnog klana čiji je bio predvodnik.

Kako je Kajmaković objasnio, njegov ugostiteljski posao je počeo da se komplikuje 2016. kada ga je, navodno, kontaktirao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i ubeđivao ga da obezbeđenje njegovog lokala “Kasina” preuzmu navijači FK Partizan.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike