Aca Bosanac pristao da ide na poligraf: Dokazaću da Kokeza laže!

02.03.2021

13:11 >> 13:10

0

Autor: E. H.

Poznati beogradski ugostitelj tvrdio da mu je predsednik FSS nametnuo poslove sa Veljkom Belivukom

Aca Bosanac pristao da ide na poligraf: Dokazaću da Kokeza laže!
Copyright Kokeza i Kajmaković

Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, koji je saslušavan zbog povezanosti sa Veljkom Belivukom, pristao je na poligrafsko testiranje kako bi dokazao da Slaviša Kokeza ne govori istinu. Kajmaković je u svom iskazu optužio prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije da ga je povezao sa Veljkom Belivukom.

Poznati beogradski ugostitelj je u policiji ispričao da su mu poslovni odnosi sa Belivukom nametnuti. On je tvrdio da je imao probleme a navijačima sve dok se Kokeza nije pojavio i ponudio mu da unajmi Belivukovu ekipu da mu obezbeđuje klubove.

Hapšenje Veljka Belivuka    Foto: 24sedam

Kajmaković je kazao da ga je Kokeza povezao i sa Nebojšom Stefanovićem nakon čega je u Beton hali otvorio klub “Temperament”, dok su prihode delili Kajmaković, Kokeza, Stefanović i njegova desna ruka, biznismen Aleksandar Papić.

Pročitajte još

Nakon svedočenja ovog ugostitelja Kokeza je pozvan na informativni razgovor u SBPOK gde je negirao Kajmakovićeve tvrdnje. Međutim, on je odbio da ide na detektor laži!

– Za razliku od Kokeze, Kajmaković se ponudio da njega poligrafski ispitaju kako bi dokazao da je govorio istinu, a da je predsednik FSS lagao inspektore koji su ga ispitivali – kaže izvor 24sedam.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike