Ovnovi prate trendove, a Vage prati nostalgija! Kako izgleda savršeno okićena jelka za svaki horoskopski znak

18.12.2021

12:00

0

Devici je najvažnije da im je jelka uredna, ako pitate Lava, što veće drvo, to bolje

Ovnovi prate trendove, a Vage prati nostalgija! Kako izgleda savršeno okićena jelka za svaki horoskopski znak
profimedia-0209556469 - Copyright Profimedia

Astrolozi veruju da naš horoskopski znak utiče na sve segmente našeg života. Horoskop nam određuje stil i način uređenja našeg životnog prostora pa i naše novogodišnje jelke.

Ovan

Ovnovi vole da je njihova jelka vesela i moderno ukrašena. Okitiće je mnoštvom ukrasa, malenim figuricama, a drvce će imati obilje simpatičnih detalja. Maleni irvasi, deda mrazići, šarene kuglice,  i lampice. Možda će i požuriti pa dom i jelku okitit i malo pre vremena.

Bik

Bikovi vole prirodnu jelku ako je moguće visoku. Umesto plastičnih ukrasa odabraće prirodnije  poput onih izrađenih od drva. Ručno rađeni ukrasi njima su najdraži. Poznati kao veliki gurmani, na njihovoj jelci ćete često videti čokoladne kuglice, ukrase od bombona i ostale slatkiše.

Pixabay
 

Rak

Rakovi vole praznike. Vole da provode vreme sa porodicom. Rakovi vole ideju Božića poput onih koje gledamo u božićnim filmovima pa će u tom stilu biti uređen njihov dom i njihova jelka. Vole staklene dekoracije, klasičan bor i zelenu boju, koja će sigurno činiti deo njihovog stila.

Lav

Što veća jelka, to bolja, ako pitate Lava. Po pitanju ukrašavanja Lavovi vole razne stilove, ali ono što je sigurno jeste da će njihovo drvce biti najveće, najraskošnije. Vole praznične mirisne sveće , stalo im je do praznične atmosfere. Vole zlatnu boju, koju će isticati u dekoracijama pa će i zlatna zvezda krasiti vrh njihove jelke.

Pixabay
 

Devica

Devici je najvažnije da je njihovo drvce prvenstveno uredno. Devica je perfekcionista. Pedantna Devica vam se može vrlo lako prikrasti iza leđa kako bi popravila vaše ukrašavanje. Premesti će poneku kuglicu, maknuti višak ukrasa, popravi će ako vam detalji nisu položeni simetrično. Takođe, pomaknu će nešto što se ne uklapa u paletu boja na tom delu drvca. Vole crvenu, zlatnu i zelenu boju.

Vaga

Vaga nije sigurna kakvo drvce želi pa će uz jedno glavno drvce, dodati još poneko minijaturno u ostale prostorije u domu. Vaga će teško odoleti starinskim ukrasima. Vole životinjske oblike, japanske motive, ručno izrađene sitnice. Njihova jelka će biti elegantna i visoka.

Pixabay
 

Škorpion

Škorpioni su strastveni i glamurozni. Kod njih možete pronaći bogato ukrašena velika božićna drvca. Okiti će ih bogato, obilje crvene i zlatne boje naći ćete na njihovim jelkama. Starinski ukrasi čine im se kao pravi odabir za njihove praznike. Biraju tamnije nijanse, a vole i anđeoske figurice prilikom ukrašavanja.

Strelac

Strelac obožava prirodu i najčešće živi u skladu s njom. Umesto da posegne za prosečenom jelkom, odlučiće se za sadnicom drvca u teglici. Njegovi darovi i ukrasi biće prirodni. Razno voće i prirodni materijali koje kasnije može reciklirati, njegov su idealan izbor. Nakon praznika potrudiće se drvcu pružiti priliku za život, jer nakon praznika presadit će ga i pustiti da raste.

Unsplash
 

Jarac

Jarčevi su veliki tradicionalisti. Oni priznaju samo prave jelke, dok imitacije kod njih nemaju šanse. Svoju jelku će ukrasiti starim porodičnim ukrasima i uspomenama koje brižno čuvaju i prenose s generacije na generaciju.

Vodolija

Kreativne Vodolije vole neobične jelke Maštoviti su i njihova jelka sija jače od disko kugle. Možda će se odlučiti i za nekonvencionalne varijante poput zidnog lažnog drvca napravljenog od papira za ukrase. Poigraće se sa dekoracijama i bojama. Netradicionalni i unikatni bor za njih je pun pogodak.

Ribe

Čarobani praznici su san svake Ribe pa u njihovim domovima možemo pronaći sve popularnije biele jelke. Ukrasiće ih raznim zvezdama, anđelima i ostalim vrlo efektnim ukrasima. Ribe vole morske dekoracije pa im one mogu poslužiti kao inspiracija za praznike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike