Kineski horoskop otkriva: Iskoristite 2022. godinu za venčanja i proširenje porodice

17.12.2021

18:00

0

Kineska Nova godina počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra

Kineski horoskop otkriva: Iskoristite 2022. godinu za venčanja i proširenje porodice
profimedia-0296696388 - Copyright Profimedia

Kineska Nova godina počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. Tradicionalno, godina Tigra dolazi na svakih 12 godina. Pod ovim znakom su 2010, 1998, 1986, 1974, i 1962 godina.

Ljudi koji su rođeni tokom ovih godina žive pod okriljem ovog horoskopskog znaka. Sledeća godina Tigra, nakon 2022. očekuje nas 2034.

Tigar se smatra za jednu vrlo agresivnu i nepredvidivu životinju, ali ublažiće ga element Vode koji donosi nežnost i sklad. To znači da će 2022. godina biti dinamična i aktivna, ali ne previše nestabilna. Prema godišnjem kineskom horoskopu za 2022. godinu, možemo očekivati period dramatičnih promena.

Profimedia
 

Tigar je simbol velike energije i brzine, pa mnoge od nas može motivisati da krenemo u velike životne avanture. Moguće je da će neki napraviti radikalnu promenu na profesionalnom planu, započeće svoj biznis, dati otkaz ili će promeniti zanimanje, a moguća su i preseljenja u inostranstvo. Vodeni Tigar vam donosti mnoge mogućnosti koje mogu učiniti da vaš život postane svetliji i zanimljiviji.

Profimedia
 

Budite spremni da prihvatite nove predloge ako u njima vidite bilo kakvu perspektivu. Za razliku od konzervativnog Bika, Tigar će pomoći u sprovođenju naizgled ludih planova i dovesti vas do uspešnog kraja. U ovome će naročito biti uspješni oni koji su rođeni u znaku Tigra.

Tokom sledeće godine važno je da budete hrabri, odgovorni, odlučni. Preuzmite odgovornost za svoje postupke, a samo oni koji probude unutrašnju snagu mogu dostići dugotrajnu sreću i zadovoljstvo.

Profimedia
 

U narednoj godini poboljšaće se i očvrsnuće porodični odnosi, a ovo je sjajna godina za venčanja i proširenje porodice. Oni koji su u emotivnoj vezi doživeće nove faze razvoja odnosa u kojima će sve ići na bolje.

Prema kineskom vjerovanju 2022. godina doneće najviše sreće rođenima u znaku Tigra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Žena.Blic.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike