Horoskopski borci! Ovi znaci su najveće svađalice

21.11.2021

12:00

0

Znati kako pobediti je veština koju ne može svako da savlada

Horoskopski borci! Ovi znaci su najveće svađalice
profimedia-0334707176 - Copyright Profimedia

Ako stvarno želite da znate kako se horoskopski znakovi svađaju, izbegavajte sukobe sa sledećim znacima. Oni su snažni, tvrdoglavi i uporni.

Ovan

Kada se upustite u svađu s Ovnom preuzimate borbu sa ozbiljnim egom. Taj ego nema nameru da se povuče i preda. Govorimo o nekome ko će vas poništiti tako da nećete znati šta vas je snašlo.

U pitanju su nepošteni igrači sa visokim intelektom. Igraju da poraze, jer je to njihova ratnička priroda. Nije slučajno što su simbolično predstavljeni ovnom.

Profimedia
 

Vaga

Kada uđete u svađu sa Vagom, to je kao da se svađate sa zidom. I pogodite ko pobeđuje u takvoj vrsti sukoba? Budite uvereni da ćete izgubiti jednostavno zato što su opremljeni mehanizmom za preživljavanje koji im neće dopustiti da pokažu svoju punu moć, a to dovodi do pasivno-agresivnog ponašanja. Ostaviće vas sa osećajem da ste poraženi i pritom će to učiniti sa širokim osmehom na licu.

Lav

Lav je horoskopski egomanijak, razmetljiv i uvek u pravu.  Za njih se dobro zna da su izuzetno sigurni u sebe, sposobni da nekoga uvere u nešto argumentovano i ostave utisak pobede, čak i kada greše. Ako i pomislite da oborite ove stereotipe i izazovete ih na verbalni dvoboj znajte da ćete se možda na trenutak osetiti kao da vodite, ali samo na kratko. Lav je odličan u negiranju svih optužbi na njegov račun, jer jedina istina je njegova istina. 

Profimedia
 

Devica

Devica, perfekcionista, pronalazi savršenstvo u onome što proglasi istinom. Ova istina možda nema nikakve veze sa stvarnošću, a posebno vašom stvarnošću. Ali Device imaju mnogo toga za reći i ne štede reči kada je vreme da postanu neprijatne. Veruju da vas poznaju bolje nego što vi znate sami sebe. Kada se svađate sa Devicom, najbolje je odmahnuti glavom, nasmešiti se i pričekati da bura prođe kako bi nastavili sa svojim životom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike