Horoskopski znaci i slava: Kome udari u glavu, a ko ostaje skroman

28.09.2021

17:00

0

Pojedini horoskopski znaci uživaju u slavi, a nekim predstavnicima smetaju novinari i sevanje bliceva

Horoskopski znaci i slava: Kome udari u glavu, a ko ostaje skroman
Copyright Pixabay

Mnogo priželjkuju da postanu slavni i da ih osvetljavaju svetla pozornice, da pune novinske članke i da ih prepoznaju na ulici. Ali kako će to uticati na njih, da li će im slava udariti u glavu, zavisi od horoskopskog znaka u kojem su rođeni, tvrde astrolozi.

Oni koje slava neće promeniti su Ovnovi koji će se sa popularnoštću lako nositi i znaće u njoj da uživaju, a naročito u privilegijama koje ona donosi. Naročito će im prijati pažnja koju će dobijati od osoba suprotnog pola koje će obletati oko njih.

Bik obožava slavu i posebno mu se dopada što ga prepoznaju na ulici. Obožava da se nađe u centru pažnje na premijerama i koncertima, da ga spopadaju novinari i fotoreporteri kojima uvek izlaze u susret.

Kao i Bik, i Blizanac uživa u slavi jer ga to jako zabavlja. Slatko se smeje na tračeve u kojima je glavna tema. Sa medijima ima odličnu saradnju pa ih često zove i nudi eksluzivne informacije i fotografije.

Rak je jedan od onih znakova koji će "nosem parati oblake" kada postanu slavni. Naročito će se šepuriti pred rodbinom, komšijama i prijateljima. Uživaće u tome da ga vuku za rukav i trudiće se da svima izađe u susret i gledaće uvek da pomogne na bilo koji način.

Lav obožava reflektore i scenu i to je njihova prirodna sredina i sastavni deo života. Prema slavi se odnosi profesionalno i vodi računa o svakom detalju svoje karijere. Ipak, ne voli kada neko izvrće istinu o njema, kada ih novinari uhode i guraju nos u njihov privatni život. Tada znaju da potegnu i tužbu. Iako deluju nedodirljivo, sa obožavaocima vole da komuniciraju.

Devicama je najvažnije da u rukama čvrsto drže sve konce svoje karijere kojoj se ozbiljno posvećuju. Sa novinarima su uzdržani jer znaju da svaka njihova izjava može biti pogrešno interpretirana i zloupotrebljena. Prijaju im komplimenti i traženje autograma, ali ne i sevanje blica.

Pixabay
 

Vage čim postanu poznate počnu da menjaju maske na licu. Jednu nose u javnosti kako bi sebe prikazale lepšom i boljom nego što zaista jesu. Vage uživaju u popularnosti i kada su u centru pažnje obožavaoca. Ali im smeta uznemiravanje od strane novinara pa prave listu onih sa kojima žele da sarađuju.

Škorpiji slava ne udara u glavu sve dok ona brine o svojoj karijeri i dok je sve kako treba. Svojom tajanstvenošću, ona stalno intrigira medije a u javnosti se pojavljuje samo kada proceni da je to neophodno i kada zna kakav će efekat postići.

Strelac se najprirodnije ponaša u ulozi zvezde pa ga zato publika voli. Oni su ljubimci novinara jer se ne pretvaraju i govore ono što misle i ne ljute se kad ih fotografi ulove u nezgodnim situacijama.

Pixabay
 

Jarac voli slavu jer je ambiciozan ali ne zna da uživa u slavi jer je opterećen radom. Smatra da je sam sebi najbolji menadžer, sekretarica, organizator putovanja, pisac tekstova, veb dizajner. Kada se proslavi, uglavnom vešto izbegava novinare, jer smatra da njegov rad i dela govore više od njega samog.

Vodolija voli slavu i uživa u njoj što lako mogu da primete predstavnici medija i publika. On je sujetniji čak i od Lava, ali to vešto krije ali će sve učiniti da ostane u centru pažnje. Za novinare je često nedostupan ali zna da popusti kada treba kako bi svi mogli da ga zapaze.

Riba je mnogo veća zvezda nego što to želi da prikaže u javnosti. Nastupi u javnosti su im veoma skromni zbog čega ga publika još više voli. Riba osvaja publiku svojom slatkom smetenošću koju pokušava da sakrije, ali i senzualnošću kojom zrači.
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike