Dan dobrih vibracija: Zašto će današnji dan biti najsrećniji u mesecu?

02.03.2021

10:30 >> 13:59

0

Izuzetno povoljan dan za ljubav, lepotu i umetnost

Dan dobrih vibracija: Zašto će današnji dan biti najsrećniji u mesecu?
Copyright Profimedia

Ušli smo u mart sa nekoliko dobrih vibracija na našoj strani, tvrde astrolozi i numerolozi i otkrivaju da će današnji dan biti jedan od najsrećnijih dana u mesecu. Razloga je, smatraju, mnogo.

Broj tri u numerologiji odnosi se na kreativnost i komunikaciju. To je visoko optimistična energija koja nas podstiče da uživamo u životu, povežemo se sa svetom oko sebe i razmišljamo izvan okvira. Danas smo pod “udarom” dvostruke doze ove energije, koja se idealno poklapa sa astrološkim događajima dana i čini ga savršenim za kreativne ideje i ostvarivanje ciljeva.

Profimedia

Zbog numerološkog značaja 3. marta, današnja energija stavlja akcenat na komunikaciju, kreativnost i donošenje ideja.

Zahvaljujući optimističnoj atmosferi broja tri u kombinaciji sa snagom Marsa koji ulazi u Blizance, ovo je takođe sjajan dan za razmišljanje o novim pristupima ciljevima i za započinjanje aktivnosti usmerenih ka njima. Srećni astrološki aspekti dana nagoveštavaju visok nivo samopouzdanja kada su u pitanju ljubavni poduhvati ili lični projekti. Ne plašite se da napravite romantične poteze ili preduzmete korake ka svojim najvećim ciljevima. Vreme je da vaša autentičnost i žudnja za životom zablistaju. Kosmička energija dana u potpunosti je tu za to.

Profimedia

Tri se smatra srećnim i značajnim brojem u mnogim kulturama i religijama – razmislite o „pravilu trojice“ koje je uobičajeno u toliko različitih škola mišljenja, ili o upotrebi broja tri u Bibliji, kroz Sveto Trojstvo i tri mudraca.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike