Poslovni horoskop za jul: Vaga, Škorpija i Jarac moraju da budu oprezni

23.06.2021

11:00 >> 11:25

0

Ovan razmišlja da ode u privatnike a Blizanci bi od hobija mogli da naprave ozbiljan posao

Poslovni horoskop za jul: Vaga, Škorpija i Jarac moraju da budu oprezni
Copyright Pixabay

Jul će za neke horoskopske znakove biti turbulentan. Nekima će posao visiti o koncu, neki će razmišljati da ga promene a neki će najzad dobiti zasluženo unapređenje.

Ovan razmišlja koje naredne korake da preduzme pošto mu se malo smučio postojeći posao i česti sukobi sa kolegama i nadređenima. Vrlo intenzivno razmišlja da se upusti u preduzetničke vode. Bitno je samo sačuvati hladnokrvnost i ne nasedati na provokacije. U izgledu je saradnja sa strancima i sa firmom u kojoj je Ovan nekada radio.

Bik mora da bude racionalan i da razdvoji bitno od nebitnog. Iz nekog razloga vredni Bik prima sve više obaveza na sebe što on vidi kao neku vrstu izazova kroz koju testira svoju izdržljivost. Krajem jula dobiće podatke koji će mu podići samopouzdanje.

Pixabay

Blizanci bi mogli od svog hobija da naprave ozbiljan posao i da od toga ostvare solidnu mesečnu zaradu. Iako se na poslu trude, rezultati se nikako ne vide na bankovnom računu.

Raku će ovaj mesec biti veoma bitan na polju karijere. Trudiće se i raditi prekovremeno a činiće im se da niko ne vidi njihov trud. Dobiće ponudu da rade nešto novo a to je samo jedan korak bliže ka novoj poslovnoj mogućnosti.

Lav će imati mnogo obaveza ali i mnogo uspeha. Radiće punom parom a novčani dobitak stiže krajem meseca kada će moći da se opuste i odmore na nekoj lepoj destinaciji.

Pixabay

Devici se smeši uspeh u karijeri. Ovo je period kada bi rođeni u ovom znaku morali da ulože dodatni napor i budu spremni da uče nove stvari. Postoji mogućnost saradnje sa inostranih kompanijama ili će dobiti sjajnu poslovnu ponudu.

Vage će u julu morati da budu diplomate. Posao je u usponu ali Vage trpe ozbiljan pritisak od šefova zbog zadatih rokova. Vrlo je važno da ne ulaze u sukob, da drže jezik za zubima i osmeh na licu što će im se isplatiti i krajem meseca kada će rezultat videti na bankovnom računu.

Škorpije bi mogle ovog meseca da se pritaje i da ne dele svoje mišljenje okolo. Situacija na poslu nije sjajna i mnogi će dobiti otkaze. Pošteđeni će biti samo oni koji ćute i ne šire tračeve.

Pixabay

Strelac će raditi punom parom i krajem meseca će dobiti ili povišicu ili će biti unapređen. Tokom ovog meseca će Strelac otići na zasluženi odmor u kojem će zaista uživati.

Jarca će, kao i Škorpiju, ovog meseca pratiti negativna energija i komunikacije mu neće ići od ruke. Neki će biti uvučeni u ružne priče pa je važno da se distanciraju od ljudi koji mnogo i nepromišljeno pričaju.

Riba može da se opusti jer će ovog meseca najzad početi da ubira plodove svog mukotrpnog rada. Sledi im povišica ili radno mesto gde će do izražaja doći njihova kreativnost i umetnička sloboda.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike